Tokat Belediye Plevnespor, TFF 3. Lig 4. Grup’ta 22. Hafta maçında İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediye Spor takımını 03 Mart 2024 Pazar günü Tokat’ta konuk edecek. Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak maç için Tokat camiasında play-off heyecanı yaşanırken tüm taraftarların statta takımı desteklemesi için çağrıda bulunuluyor.

Teknik Direktör Semih Tokatlı-1

SEMİH HOCADAN DAVET VAR

            Tokat Belediye PlevnesporTeknik Direktörü Semih Tokatlı, Sultanbeyli Belediyespor maçı için yaptğı açıklamada “taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktör Semih Tokatlı, spor servisi müdürümüz Arif Sağdıç’a yaptığı açıklamasında “benim özellikle söylemek istediğim; Pazar günü taraftarlarımızla bütünleşmek, o coşkuyu taraftarlarımızla her zaman olduğu gibi yaşamak istiyoruz. Daha çok çoğalarak inşallah hep beraber bu görevin de üstesinden geleceğiz. İşimizin bilincindeyiz. Çocuklarımız hırsı, azimli, arzulu, istekli. İnşallah hedefe doğru gidiyoruz. Hedefe gitmemiz için de bu maçı mutlaka kazanılması gerektiğini biliyoruz. O bilinçle de tekrar söylüyorum. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Ara Güler'in "Kumkapı Balıkçıları" sanatseverlerin karşısında Ara Güler'in "Kumkapı Balıkçıları" sanatseverlerin karşısında

PLEVNESPOR’DA PLAY-OFF HESAPLARI

            Tokat Belediye Plevnespor, 22. Haftasına gelinen 3. Lig 4. Grup’ta play-off hesabı yapan ekipler arasında. 20 maçta topladığı 30 puanla 7. Sırada bulunuyor. Play-off potasında ilk 5 içinde yer almak isteyen takımlara bakıldığında lider 47 puanla lider Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü’nün ardından 2. Sıradaki Sebat Gençlik Spor takımının 39 puanı, üçüncü sıradaki Muş 1984 Muşspor takımının 36 puanı, dördüncü sıradaki Bursa Yıldırım Spor takımının 33 puanı, beşinci sıradaki Armoni Alanya Kestelspor’un 31 puanı var. Altıncı sıradaki Orduspor 1967 A.Ş. ile yedinci sıradaki Tokat Belediye Plevnespor’un 30’ar puanları var. Oynanacak her hafta alınacak sonuçlara göre play-off potasına girme şanşları olduğundan Tokat Belediye Plevnespor bu şansı iyi kullanan taraf olmak istiyor.

SULTANBEYLİ EKİBİ DÜŞME POTASINDA

            Tokat Belediye Plevnespor’un 22. Haftadaki rakibi Sultanbeyli Belediye Spor ise düşme potasında son sırada yer alıyor. 19 maçta 15 puanı olan İstanbul Sultanbeyli ekibi 15. Sırada ve kümede kalma umudunu devam ettirmek için Tokat’a puan ya da puanlar kazanmaya geliyor.