Eski Tokat Belediye Başkanı Nizamettin Aydın, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi Milli Görüş belediyeciliğinin esaslarını konuştu. Aydın, Saadet Partisi’nin Tokat Belediye Başkanı Adayı Selim Işık’ın kamuoyuna ilan edildiği basın toplantısında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

            Tokat’ta 1994 yılında seçildikten sonra 2 dönem Tokat Belediye Başkanı olarak görev yapan İnş. Müh. Nizamettin Aydın’ın 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada öne çıkardığı hususlar ve açıklaması şöyle oldu:

            “Fazla detaya inecek değilim çünkü daha yolun başındayız. Söylenecek çok sözümüz var, yapacak çok işimiz var.

            Yerel seçimlerle ilgili bu ilk toplantımızı icra ediyoruz. Hemen sözlerimin başında belirteyim ki gençliğin enerjisiyle tecrübe birleşecek ve Tokat’ta çok şey değişecek! Şuna inanıyorum ki, Milli Görüş belediyeciliği yeniden hayata geçirilerek yine efsane hizmetler dönemi başlayacak. Ve hocamızın deyimi ile yeni destanlar yazılacak. Bu bağlamda 31 Mart’tan itibaren;

1)    İsraf dönemi kapanacak, hizmet dönemi başlayacak.

2)    Kutuplaşma dönemi bitecek kucaklaşma dönemi başlayacak.

29 Nisan Altın neden düşüyor? Altın neden düştü? 29 Nisan Altın neden düşüyor? Altın neden düştü?

3)    Rantsal bölüşüm ve dönüşüm dönemi kapanacak kentsel dönüşüm başlayacak.

4)    Rüşvet alan da veren de melundur levhaları Belediyenin girişine yeniden asılacak.

5)    Ak Parti’ye hizmet başımızın tacıdır anlayışı yerine, insanlara hizmet eden insanların en hayırlısıdır sözü Belediyedeki her odaya tek tek asılacak.

Şimdi daha fazla sözü uzatmak istemiyorum. Bu 3 husus, Nizamettin Aydın’ın veya Selim başkanımızın projesi değil, bunlar Milli Görüşün vazgeçilmez esasları. O yüzden 28 Belediye Başkanı ülkede her birisi tek tek efsane hizmetler yaptı. Neden? Şu esaslara uyduğu için. Dolayısıyla şimdiden yeni dönemin Selim Başkanımızla başlaması dileğiyle başarılar diliyorum.”