Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nilay Toprak, işlettiği merkezde yaşanan bir olayla magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Nilay Toprak kimdir, kaç yaşında, fenomen mi? Nilay Toprak kimin kardeşi, hapis cezası mı aldı? İşte detaylar...

Nilay Toprak kimdir?

1986 yılında Siirt'te dünyaya gelen Toprak, Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde resim eğitimi aldıktan sonra Edirne Trakya Üniversitesi Serigrafi Bölümü'ne girdi ancak bu süreci tamamlamadı. Spora olan ilgisiyle de bilinen Toprak, karate ve tekwondo dallarında uzun yıllar eğitim aldı ve karatede siyah kuşak seviyesine yükselerek yeni nesillere eğitim verdi.

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk dersleri alırken eğlence dünyasına adım atan Toprak, özellikle Instagram platformunda paylaştığı "Şive Mizahı" videolarıyla geniş kitlelere ulaştı. Videolarıyla büyük beğeni toplayan Toprak, kısa sürede milyonlarca takipçi kazandı. Sosyal medya üzerinden gelen tekliflerle kariyerini daha da ileriye taşıyan Toprak, çeşitli programlarda skeçlerle yer alarak yeteneğini sergiledi.

Sinema dünyasına da adım atan Nilay Toprak, usta yönetmen Sinan Çetin'in "Propaganda 2" adlı sinema filminde Nazike karakterini canlandırarak sinema severlerle buluştu.

Toprak'ın sosyal medya hesapları da etkin bir şekilde kullanılmakta; Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır. 

Nilay Toprak kimin kardeşi?

Şarkıcı Deniz Toprak'ın kız kardeşi olan Nilay Toprak, müşterisi Gülcan İ. tarafından solaryum hizmeti sırasında yaşanan bir dikkatsizlik iddiasıyla hukuki bir krizle karşı karşıya kaldı.

Nilay Toprak hapis cezası mı aldı?

Zuhuratbaba Mahallesi Gençler Caddesi'nde bulunan Nilay Toprak Güzellik Merkezi'nde Gülcan İ'nin solaryum hizmeti alması sonrasında vücudunda yaralanmalar meydana geldiği iddia edildi. Gülcan İ, yaşadığı bu durumu Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak Nilay Toprak'ı kusurlu olarak gösterdi.

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Soruşturma sonucunda bilirkişi raporu, şüpheli Nilay Toprak'ın kusurlu olduğunu belirtti. Ancak Nilay Toprak, müşterisinin hizmet aldığını ve kusurunun olmadığını ifade etti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın tamamladığı soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede Nilay Toprak'a, taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.

Bu gelişme, sosyal medya fenomeni Nilay Toprak'ın hukuki bir süreçle karşı karşıya olduğu ve potansiyel bir hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu şeklindeki haberleri beraberinde getirdi. Magazin dünyasında şaşkınlık yaratan bu olay, kamuoyunun da dikkatini çekmeyi başardı. Nilay Toprak'ın önümüzdeki süreçteki hukuki durumu ve yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.