Tokat Defterdarı Aliaddin Karpınar, kutlanmakta olan 35. Vergi Haftası vesilesiyle Tokat Merkez ve ilçelerde mükellef ziyaretlerini devam ettirmekte. Gerek 7440 sayılı Borçların yapılandırılması kanunun çıkması sürecinde gerekse vergi rekortmenleri ziyaretlerinin yanı sıra kurum faaliyetlerinin kamuoyuna aktarılmasında katkıları olan basın mensupları da ziyaret edilerek, Tokat Defterdarlığı Teşekkür Belgesi takdim ediliyor.

TOKAT HÜRSÖZ’E TEŞEKKÜR

            Tokat Defterdarı Aliaddin KARPINAR, Vergi Dairesi Müdür V. Zekayi ÇELİK ve Gelir Müdür V. Mahmut ÖZBEK, kurum faaliyetlerinin duyurulmasındaki desteklerinden ve emeklerinden ötürü Tokat Hürsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi İhsan Uluözlü ile Gazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç’a teşekkür belgesi takdim etti.   

Tokat'taki 537 yıllık caminin hem içi hem dışı yenileniyor Tokat'taki 537 yıllık caminin hem içi hem dışı yenileniyor

            Tokat Defterdarı Aliaddin Karpınar, Teşekkür Belgesi takdiminde “Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile Defterdarlığımız çalışmalarının mükelleflerimize ve kamuoyuna gerek görsel basında gerek sosyal medyada hızlı ve etkin bir şekilde iletilmesi ve duyurulması hususundaki katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

            Tokat Hürsöz gazetesi İmtiyaz Sahibi İhsan Uluözlü ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç, vergilendirilmiş kazancın kutsal kazanç olduğu ilkesinden hareketle Tokat Defterdarlığı çalışmalarını takip etmekte olduklarını belirttiler. Kurum ve mükellef arasında iletişim köprüsü olmayı mesleki sorumluluk sayarken, teşekkür belgesi ile taltif edilmekten ötürü de mutluluklarını dile getirdiler. Çalışmalarında başarılar dilediler.