Kara para aklama suçlamasından tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinden sonra tüm gözler "Tayyargiller" olarak bilinen ve sosyal medya hesaplarından gösterişli paylaşımlar yapan Özlem Öz ile Tayyar Öz çiftine çevrilmişti. Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında resmi belgede sahtecilik, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarından soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın adından  çifte beklemedikleri bir yerden ceza geldi. 

MASAK tarafından inceleme altına alınan ve haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma devam eden Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti yanıltıcı reklam sebebiyle 550 bin TL cezaya çarptırıldı. Özlem Öz "doktorun yapması gereken iş ve işlemleri güzellik merkezlerinde yapıldığına dair" tanıtım yapmasından dolayı ceza aldı.

Konuk delegasyon Manisa'da ağırlandı Konuk delegasyon Manisa'da ağırlandı

Peki, Özlem Öz eşi Tayyar Öz kimdir? Tayyar Öz ne iş yapıyor? Tayyar Öz doktor mu? Tayyar Öz ne yaptı? İşte detaylar...

Tayyar Taylan Öz kimdir, eğitim hayatı nasıldır?

Tayyar Taylan Öz, 1987 yılında Kahramanmaraş'ın Süleymanlı Kışla köyünde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini köyünde tamamlayan Öz, lise eğitimini Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesi'nde  tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne kabul edildi.

Tayyar Taylan Öz'ün kariyeri

TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünü kazanarak eğitimine devam etmiş ve 5 yıl sonra Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı unvanını elde etmiştir. Mecburi hizmetini Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirmiştir.

Eşi İstanbul'da çalıştığı için İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tayin olmuştur. Ümraniye EAH'de 3 yıl boyunca travma, spor hekimliği, protez cerrahisi, deformite cerrahisi alanlarında birçok ameliyat gerçekleştirmiştir. Bu süre zarfında bütünsel tıp eğitimlerine de önem veren Öz, hacamat, sülük, nöral terapi, proloterapi, ozon, mezoterapi, akupunktur gibi alanlarda eğitimler almıştır. 

Sonrasında 1 yıl Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Öz, devlet memurluğundan istifa ederek kendi özel kliniğini kurmaya karar vermiştir. İstanbul Ataşehir'deki özel kliniğinde halen çalışmaktadır. Tayyar Taylan Öz, cerrahi müdahalelerinin yanı sıra konservatif ve alternatif tedavilere olan yaklaşımıyla da bilinmektedir.

Tayyar Taylan Öz ve aile yaşantısı

Özlem Öz ile evli olan Tayyar Taylan Öz üç kız babasıdır.