Haber: Mustafa Işık

Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve Tokat Milletvekili Dt. Cüneyt Aldemir, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Aldemir, mesajında Ramazan Ayı'nın bereketini ve birlik ruhunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Muhabbetle, sevgiyle ve birlik içinde geçirdiğimiz Ramazan Ayı’nın ardından, hepimizin gönlünde bir umut, bir dua ile karşıladığımız Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kalplerimizdeki sevginin ve dayanışmanın daha da arttığı, birbirimize olan bağlığımızın pekiştiği, dostluk ve kardeşlik duygularımızın güçlendiği bir bayram geçirmenizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."

Çöp toplayıp fidan diktiler Çöp toplayıp fidan diktiler

Ramazan Bayramı'nın merhamet, paylaşma, dayanışma ve affedicilik gibi değerleri hatırlattığını belirten Aldemir, bu günlerin milli birlik ve beraberliği pekiştirmek için önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti. Aldemir, mesajında şunları da ekledi:

"Bu bayramda; birliğinden, beraberliğinden ve desteklerinden güç aldığımız, birlikte yürümekten, sesi ve nefesi olmaktan büyük bir onur duyduğumuz değerli hemşehrilerimizin yanında olacağız. Nice bayramlara çocuklarımız huzur ve refah içinde erişsinler diye var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Son olarak, Aldemir mesajını şu temenniyle sonlandırdı:

"Bayramımızı huzur, güven ve sağlık içinde geçirmemizi sağlayan görevi başındaki güvenlik güçlerimiz ve sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; sağlık, huzur ve bereket dolu nice bayramlara birlikte ulaşmayı ümit ediyorum."

Aldemir'in bu duygu dolu mesajı, Ramazan Bayramı'nın ruhunu yansıtırken, birlik ve dayanışma çağrısını da yineledi.