(Haber: Arzu Kaymak)

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından, üniversite adayları istedikleri üniversiteler kayıt olmak için tercihlerde bulunacaklar. Başarı sıraları da tercih yapmalarındaki kıstasların başında geliyor.

Üniversite adayları gitmek istedikleri üniversitelerin en çok da kampüsünü merak ediyor ve kayıt yaptırmadan önce kampüse bizzat gidip yerinde görmeyi arzu ediyor. İşte bu ortamda, ulaşımda otobüs biletlerinin ücretleri cep yakıyor. İlimizin şehirler arası seyahat firması Tokat Seyahat A.Ş., YKS sonuçlarına göre ilk 20 bin aday arasına giren Tokatlı üniversite öğrencisi adaylarına bir jest yaptı.

Üniversite kaydını yaptırmak üzere aklındaki gönlündeki üniversiteyi bizzat gidip yerinde görmek isteyecek ilk 20 bin aday içindeki Tokatlı üniversite adayına, yanında bir kişi ile ANKARA, İZMİR ve İSTANBUL büyük şehirlerinden birine, gidiş-geliş biletini hediye edecek. Tercihten önce kampüsleri yerinde görmeye fırsat sundu.

Sınav sonuç belgesi ile Tokat Seyahat firmasına müracaat edilmesi gerekiyor. Tokat Seyahat A.Ş.’nin jesti kamuoyunun da takdirini kazandı. Teşekkürler dile getirildi.