Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Başkan Fatih Gökdere ve Meclis Başkanı Emin Yılar öncülüğünde Tokat’ta 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri sonrası yeni seçilen Yerel Yöneticilere hayırlı uğurlu olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

TOKAT BELEDİYESİ ZİYARETİ

            Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclis Üyelerinin ilk ziyareti Tokat Belediye Başkanlığı’na oldu. Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ziyaret edilerek hayırlı uğurlu olması dilenirken, Odanın geçen sene hazırlattığı kentsel dönüşüm raporu da görüşüldü. Ziyarete ilişikn bilgilendirmede “Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Gökdere ve Meclis Başkanımız Emin Yılar, beraberlerinde Odamız Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte; 31 Mart seçimleri sonrasında Tokat Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Odamız tarafından geçtiğimiz yıl hazırlanan kentsel dönüşüme dair araştırma raporu görüşüldü.” İfadelerine yer verildi.

Tokat Tso Zi̇yaretleri̇ (3)

İL GENEL MECLİSİ ZİYARETİ

            Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclis Üyelerinin bir diğer ziyareti Tokat İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Ali İhsan Gürel’e oldu. Bu ziyaretin ardından yapılan bilgilendirmede “Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Gökdere ve Meclis Başkanımız Emin Yılar, beraberinde Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Ali İhsan Gürel'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.” ifadeleri yer aldı.

Tokat Tso Zi̇yaretleri̇ (4)GAZETECİ FATİH KILIÇ’IN ÖNEMLİ MESAJI

Temassız limit tutarı yükseltildi Temassız limit tutarı yükseltildi

            Gazeteci Fatih Kılıç, Tokat TSO’nun gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından sosyal mecra hesaplarında bir paylaşımda bulunurken, bu ziyaretler vesilesiyle ortaya çıkan görüntünün öneminden bahsetti. Önemli bulduğu mesajı şöyle oldu:

* Şehrin sivil inisiyatif olarak en önde gelen kuruluşlarından Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’nı Yönetim ve Meclisi ile gerek üyesi olan Tokat sanayicilerine hizmette gerekse şehir idaresinde istişarede yek vücut görmek bizleri mutlu ve güçlü kılar.

* Hazır değişimler varken, yeni bir heyecan oluşmuşken TSO'nun plan ve projeleriyle varlığını hissetirmesini arzu ederiz, destekleriz.