FOX Ana Haber'in tanıdık yüzü Selçuk Tepeli'nin beklenmedik bir şekilde ekranlarda olmaması izleyicileri endişelendirdi. Tepeli'nin yerine bu akşamki ana haber bültenini kimin sunacağı ise merak konusu oldu. Peki, Selçuk Tepeli neden yok? Selçuk Tepeli ayrıldı mı, ne zaman dönecek, ne oldu? İşte detaylar...

Selçuk Tepeli neden yok?

FOX Ana Haber'in sevilen sunucusu Selçuk Tepeli, bugün akşam ekranlarda olmayacak. Tepeli'nin sağlık durumuyla ilgili FOX tarafından yapılan açıklamada, durumunun iyi olduğu ve yakın zamanda işine dönebileceği belirtildi. Ancak, dönüş tarihi hakkında kesin bir bilgi verilmedi.

Cemil Olabilir mi Cemil neden gündemde? Cemil Olabilir mi Cemil neden gündemde?

Selçuk Tepeli'nin yerine bu akşamki ana haber bültenini Burak Birsen sunacak. Birsen, daha önce farklı programlarda ve özel yayınlarda başarılı sunumlarıyla tanınmıştır.

FOX Ana Haber ekibi ve izleyiciler, Tepeli'nin sağlığına kavuşup ekranlara dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Burak Birsen, Tepeli'nin yokluğunda yapacağı sunum için, "Selçuk Tepeli'nin en kısa zamanda aramıza dönmesini diliyorum. Bu akşam onun bıraktığı yerden izleyicilere en doğru ve güncel haberleri sunmaya devam edeceğiz" şeklinde bir açıklama yaptı.

FOX Ana Haber, Selçuk Tepeli'nin dönüşü ve sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri izleyicileriyle paylaşmaya devam edecek.