Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Filistin destekçilerine  davet! Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Filistin destekçilerine davet!

Haber: Mustafa Işık

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, şehirdeki güvenliği artırmak ve halkın huzurunu sağlamak amacıyla yürütülen Huzur Şehri Tokat projesi kapsamında Gökdere Jandarma Karakolu'nda gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

Denetimler sırasında güvenlik birimleriyle bir araya gelen Vali Hatipoğlu, vatandaşların güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını vurguladı. Bu tür etkinliklerin, toplumda huzurun ve güvenin artmasına katkı sağladığı belirtildi. Proje kapsamında Romanya ve Polanya'dan da ekipler denetime katıldı.

Huzur Şehri Projesi (3)

Vali Numan Hatipoğlu, yaptığı açıklamada, "Ulusal Ajansla yürüttüğümüz bir projemiz var. Bu proje Huzur Şehri Tokat. Tokat, kadim bir kültür ve medeniyetin izlerini taşıyan bir şehir. Bu anlamda da Hazreti Mevlana'nın dediği gibi 'Tokat'a gitmek gerek çünkü iklimde insan da mutedi'. Biz de Tokatlıların tarihlerindeki köklü alışkanlıkların yeniden ortaya çıkmasıyla vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamasını arzu ediyoruz" dedi.Huzur Şehri Projesi (1)Trafik alışkanlıklarının önemine de değinen Vali Hatipoğlu, "Trafik kurallarına uyma, sokakların temizliğine dikkat etme gibi davranışlar, yaşamın her alanında önemli. Sürücülerimizin güvenliği için ekiplerimiz ve vatandaşlarımız çalışıyor. Bu mesajı tüm Tokat'a vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.Huzur Şehri Projesi (2)