Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat Belediye Plevnespor, evinde Pazar günü Bursa Yıldırımspor’la Play-Off yolunda önemli maça çıkıyor. Bu önemli maç öncesinde Teknik Direktör Semih Tokatlı, Takım Kaptanı Muhsin Polat, Takımın 2. Kaptanı Berk Kal ve Kaleci Ebubekir Elihoş Tokat Hürsöz’e açıklamalarda bulundular. 

Tokat'ta futbol heyecanı bu hafta sonu zirveye ulaşacak. Teknik Direktör Semih Tokatlı ve takımı, sezon boyunca gösterdikleri özveriyle dikkat çekti. Play-Off hedefine ulaşabilmek için son bir engeli aşmak üzere olan Tokat ekibi, tüm hazırlıklarını bu önemli maça yoğunlaştırdı.Teknik Direktör Semih Tokatlı1“Pazar Günü Galibiyetle Noktalayıp Hedefimize Bir Adım Daha Yaklaşmış Olacağız”
Teknik Direktör Tokatlı, takımın bu zorlu süreci başarıyla atlattığını ve son maçın bir final niteliği taşıdığını belirtti. Tokatlı, “Amacımız en başından olduğu gibi Play-Off'a kalmaktı. İnşallah bunu da bu hafta sonu gerçekleştireceğiz. Onun için bugüne kadar emeği geçen bütün oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Teknik heyetimin, hocalarımın, bütün kulüp çalışanlarımın, sizlerin, taraftarlarımızın çok büyük emek vererek başta yönetimimiz, başkanlığımız olmak üzere buralara kadar geldik. İnşallah Pazar Günü galibiyetle noktalayıp hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Onun için herkesi bekliyoruz. O gün hepimizin olacak inşallah. Hep beraber olacak. Bütün Tokat'ı, maça bekliyoruz. Abdülkadir döndü, Yücel'in cezası var onunda dışında tam kadro sahaya çıkacağız.” dedi.

2 Mayıs 2024 maç programı bugün kimin maçı var, hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı? 2 Mayıs 2024 maç programı bugün kimin maçı var, hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı?

Takım Kaptanı Muhsin Polat1“Bir Söz Verdik, Biz Play-Off Oynayacağız Dedik”
Takım Kaptanı Muhsin Polat ise sezon başından bu yana Play-Off hedeflerini vurguladıklarını ve bu hedefe ulaşmak için son maça kadar mücadele edeceklerini söyledi. Polat, “Son maçımız kaldı, final niteliğinde Play-Off’a kalmak için. Allah'ın izniyle bu hafta işi bitireceğiz. Tüm Tokat halkını da maça davet ediyorum. Doksan dakika boyunca desteklerini bizden esirgemesinler. Sezon başında dediğim gibi bir söz verdik. Biz Play-Off oynayacağız dedik. Inşallah bu hafta o sözümüzü tutup ondan sonra da Play-Off'tan çıkmak için Allah'ın izniyle bir söz daha vereceğiz. Onuda yerine getirip görevimizi tamamlayıp sezonunu bitirmek istiyoruz, inşallah.” şeklinde konuştu. Takımın 2. Kaptanı Berk Kal“Play-Off’ta Bizde Varız Demek İçin Maça Çıkacağız”
2. Kaptan Berk Kal, şehir ve kulüp adına çok önemli bir maça çıkacaklarını belirtti. Kal, "Hem kulübümüz adına hem de şehrimiz adına çok önemli maça çıkacağız. Bu sürece kadar Play-Off potasına girebilmek için mücadele verdik. Şimdi bunu taçlandırmak için, Play-Off’ta bizde varız demek için maça çıkacağız. Elimizden geleni yapacağız. İnşallah gayretimizin karşılığını da alacağız. Bütün stat bütün Tokat bir olup hep birlikte Pazar Günü güzel bir sonuç elde ederiz. Tokat'ta yıllar boyunca eskiden de çok güzel maçlar oynandı. Stadın full olduğu dönemleri çok iyi hatırlıyorum. Bu da onlardan bir tanesi olacak. son zamanlarda belki en keyifli, en mutlu olacağımız bir gün olacak inşallah.” açıklamasında bulundu. 

Kaleci Ebubekir Elihoş1

“Taraftarlarımıza Play-Off'u Hediye Edeceğiz”
Kaleci Ebubekir Elihoş ise, zorlu sezon boyunca gösterdikleri çabanın bu maçta meyvelerini vereceğini umduğunu söyledi. Elihoş, "Bu hafta dediğiniz gibi atanın da tutanın da önemli olduğu bir hafta olacak. Her zamanki konsantremizi de motivemizle çalışıyoruz burada. İnşallah bu hafta üç puanı alacağız. Taraftarlarımıza Play-Off'u hediye edeceğiz. Ve yine orada bitmeyecek. Devamında da inşallah şampiyon olacağız. Bu takımı ikinci lige çıkartacağız. Benim çağrımdır taraftarlara;  bizi desteklesinler. Bize güvensinler. Bizi yalnız bırakmasınlar. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olacak. Tek hedefimiz, kitlendiğimiz tek nokta şu an bu. İnşallah sonu güzel olur.” ifadelerine yer verdi.