Haber: Mustafa Işık

Türkiye Muaythai Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve 11-14 Şubat 2024 tarihleri arasında Samsun’da düzenlendi. Karadeniz Bölge Muay Thai Şampiyonası, bölge genelinden 217 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Müsabakalar, kıyasıya rekabet ve unutulmaz anlara sahne oldu.

Tokatlı sporcuların büyük başarısı
Tokat Muay Thai İl Temsilcisi ve Antrenörü Dr. Ersan Turan liderliğindeki sporcular, şampiyonadan büyük bir başarı ile döndü. Takım, toplamda 4 madalya kazanarak, bölgedeki Muay Thai yeteneklerinin gücünü gösterdi. Üst Gençler 91 kiloda Ebubekir Polat (Birinci), Alt Gençler 63,5 kiloda Furkan Polat (Birinci), Alt Gençler 40 kiloda Evrim Kurtuluş Adıgüzel (İkinci) ve Alt Gençler 48 kiloda Hacı Aras Demirtaş (Üçüncü) olarak Tokat, kürsüde yerini aldı. Muaythai Karadeniz Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil eden sporcular 2 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz olmak üzere dört madalya kazandı.

TFF 2024-2025 Futbol Sezonu Transfer Dönemlerini Belirledi TFF 2024-2025 Futbol Sezonu Transfer Dönemlerini Belirledi

“Türkiye Şampiyonası'nda kazanmak için elimizden geleni yapacağız”
Tokat Muay Thai İl Temsilcisi ve Antrenörü Dr. Ersan Turan, "Sporcularımız şampiyonada büyük bir mücadele sergilediler ve Tokat'ı en iyi şekilde temsil ettiler. Kendilerini tebrik ediyorum. Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda da madalya kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Antalya yolunda altın adımlar
Büyük bir mücadele sergileyen ve birinci olan sporcular, Haziran ayında Antalya Kemer'de düzenlenecek olan Türkiye Muay Thai Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. Bu başarı, Tokat’ın Muay Thai alanındaki potansiyelini ve sporcuların ulusal düzeyde rekabet edebilirliğini bir kez daha kanıtladı.

Muay Thai'de Tokat Fırtınası Samsun Şampiyonasında Madalya Yağmuru (6)Muay Thai'de Tokat Fırtınası Samsun Şampiyonasında Madalya Yağmuru (5)Muay Thai'de Tokat Fırtınası Samsun Şampiyonasında Madalya Yağmuru (4)Muay Thai'de Tokat Fırtınası Samsun Şampiyonasında Madalya Yağmuru (3)Muay Thai'de Tokat Fırtınası Samsun Şampiyonasında Madalya Yağmuru (2)Muay Thai'de Tokat Fırtınası Samsun Şampiyonasında Madalya Yağmuru (1)