Tokat'ta sağanak etkili oldu Tokat'ta sağanak etkili oldu

Haber-Foto: Mustafa Işık 

Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, tüm Tokat halkının ve değerli taraftarlarının bayramını kutlayarak başarılar diledi. Tokatlı, zorlu bir periyoda girdiklerini belirterek, son üç maçın önemine vurgu yaptı ve Balıkesirspor ile oynayacakları maça odaklandıklarını ifade etti. Takım olarak Play-Off'a girmek için mücadeleye devam edeceklerini belirten Tokatlı, çıkabilmek için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini vurguladı.

Takımın tam kadro olarak hazırlandığını ve yarın akşam yola çıkacaklarını belirten Tokatlı, büyüklerinin ve taraftarlarının desteğinin önemine değindi. Takımın başarılı bir performans sergileyerek üç senede amatörden üçüncü lige yükseldiğini hatırlatan Tokatlı, Başkan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun da başarı beklediğini dile getirdi.

Saha dışı faktörlerin önemine vurgu yapan Tokatlı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve aile olmanın saha içindeki performanslarını etkilediğini belirtti. Takımın birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayan Tokatlı, oyuncuların sahada ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarına inandığını ifade etti. Son olarak, şehirlerinin takımı desteklediğini ve taraftarlarla birlikte ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı açıklamasında, “Tüm Tokat halkının ve değerli taraftarlarımızın bayramını kutluyorum, tebrik ediyorum. İnşallah nice bayramlara hep beraber başarılarla dolu beraber yaşarız. Şimdi zor bir periyota girdik. Son üç maç bunlardan bir tanesi de zor deplasmanlardan bir tanesi Balıkesirspor'la oynayacağız. Biz bütün çalışmalarımızı onun üzerine yapıyoruz. Görevimizin neyi başarmamızın gerektiğini oyuncularımızla birlikte hep beraber bilincindeyiz. İnşallah oradan da iyi bir sonuçla dönüp yolumuz Play-Off’a gireceğiz. Girmek de yeterli olmayacak. Çıkmak için de tüm uğraşımızı, tüm mücadelemizi kalben de fiziksel olarak her şey ruhumuzla vereceğiz. Taraftarlarımızı Tokat halkını sevindirmek istiyoruz. Bunu hepimizin çok ihtiyacı var. Hep beraber bu işin altından hep beraber kalkacağız.

Şu anda bir eksiğimiz yok. Tam kadro olarak hazırlanıyoruz. Yarın akşam yola çıkacağız. Hazırlıklarımız orada da devam edecek. Ondan sonra çıkacağız maçımızı da oynayacağız, Allah'ın izniyle.

Büyüklerimizin bizim arkamızda olması, yanımızda olması, bizi desteklemesi çok güzel bir olay. Üç senede amatörden üçüncü lige çıktı. Önceki Başkanımız Eyüp Eroğlu hep hedefler içerisindeyim. Şuan ki Başkanımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’da bizlerden başarı bekliyor. Takım olarak lig sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz. Tabii ki büyüklerimizin bize destek vermesi, özellikle oyuncu güvenilmesi, onlar da bu güveni boşa çıkartmadan sahada doksan dakika veya yüz dakika elinden gelenin fazlasını yapacaktır.

Bizim için saha dışı, saha içinden daha önemli. Saha dışında sevgiyi, dostluğu, kardeşliği, arkadaşlığı, aile olmayı başarabilirsek saha içinde zaten mücadeleyle açıklarımızı kapatıyoruz. Onu zaten kolay hale getirmeye çalışıyoruz. Birinci sebep o. Biz de ona çok dikkat ediyoruz. Ve şükürler olsun ki pırlanta gibi bir takımımız var. İnşallah hakkı olanı herkes alır, çocuklarımız alır. Bu şehirde onları zaten bağrına basıyor. Hep beraber taraftarlarımızla, sizlerle inşallah bu işin üstesinden Allah'ın izniyle geleceğiz.”