Ünlü şarkıcı  Cenk Eren  sosyal medya hesabından ameliyat olacağını açıkladı. Peki Cenk Eren’in sağlık sorunu nedir, ne zaman ameliyat olacak. İşte detaylar... 

 Daha önce yüz gerdirme operasyonuyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Cenk Eren şimdi de göz sağlığı için ameliyat olacağını açıkladı. Cenk Eren, operasyon öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisine destek olan hayranlarına teşekkür etti.  

58 yaşındaki ünlü şarkıcı Cenk Eren, genç bir görünüm kazanmak için geçirdiği estetik operasyonların ardından, bu kez göz sağlığıyla ilgili bir rahatsızlık sebebiyle ameliyat olacağını açıkladı. Daha önce yüz gerdirme operasyonuyla gündem olan Eren, şimdi de gözlerindeki sağlık sorununu çözmek üzere yeniden bıçak altına yatacağını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hayranlarıyla paylaştı.

Müzik dünyası Çiçek açacak Müzik dünyası Çiçek açacak

Ameliyat olacak!

 Sevenlerinden dua isteyen şarkıcı, "Nazar değdirdiniz, sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü değerli hocam Prof. Dr. Tunç Ovalı ameliyat edecek umarım her şey iyi olur dualarınızla" dedi. 
Estetik operasyonlarına 800 bin TL harcayarak genç bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı Cenk Eren, sosyal medya üzerinden yeni halini paylaşmıştı. Yapılan operasyonlar sonrasında göz alıcı bir değişim geçiren Eren, fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmış, şarkıcının son görüntüsü, arkadaşları ve hayranları tarafından çok beğenilmişti. Cenk Eren bu kez, göz sağlığıyla ilgili bir rahatsızlık sebebiyle ameliyat olacak.