Tokat'ta satranç tutkunlarını bir araya getiren 2023-2024 Yılı Okul Sporları Minikler Satranç Turnuvası, 4-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda düzenlenen turnuva, Tokat Çok Amaçlı Spor Salonu'nda nefes kesen müsabakalara sahne oldu.

İl birinciliği mücadelelerinde, minik satranç ustaları birbiriyle çekişmeli müsabakalara imza attı. Turnuva sonunda dereceye giren okullar, düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Kupa ve madalyalarını kazanan okullara ödüllerini Spor Şube Müdürü Ömer Besler, Türkiye Satranç Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Göksel Taslıoğlu ve müsabaka hakemleri takdim etti.

Turnuvanın sona ermesiyle birlikte, minik satranç tutkunları arasındaki dostluk ve rekabetin ön plana çıktığı bir etkinlik daha Tokat'ta tamamlandı. Öğrencilerin strateji ve zeka gelişimine katkı sağlayan bu tür etkinliklerin devamının gelmesi bekleniyor.

A GENEL KATEGORİSİ
1.Atiye Bekir Dinçerler İlkokulu
2.Özel Tokat Bahçeşehir Koleji İlkokulu
3.Halil Rıfat Paşa İlkokulu
4.Özel Bilgi Koleji İlkokulu 1. Takım

Özet: Beşiktaş Hatayspor Maç özeti (2-2) ve golleri Bein Sport izle Bjk HATAY maç sonucu kaç kaç bitti? Özet: Beşiktaş Hatayspor Maç özeti (2-2) ve golleri Bein Sport izle Bjk HATAY maç sonucu kaç kaç bitti?

A KIZLAR KATEGORİSİ
1.Fatih İlkokulu - 3. Takım 
2.Özel Tokat Bahçeşehir Koleji İlkokulu
3.Fatih İlkokulu - 4. Takım
4.100.Yıl İlkokulu - 2. Takım

B GENEL KATEGORİSİ
1.Halil Rıfat Paşa İlkokulu
2.Karşıyaka İlkokulu 2. Takım 3.Gülbahar Hatun İlkokulu
4.Halil Rıfat Paşa İlkokulu - 2. Takım

B KIZLAR KATEGORİSİ
1.Halil Rıfat Paşa İlkokulu 
2.Gülbahar Hatun İlkokulu
3.Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu