Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından, üniversite öğrencilerinin öğle yemeğinde üniversite yemekhanesindeki menüyü seçme imkanı sundu. Öğrencilerin oylaması ile ortaya çıkan menü öğrencilerin önüne geldi.

            Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde 09 Ekim 2023 günü (bugün) menüsünde mercimek çorbası, döner, pilav ve baklava öğrencilerin oylamasıyla belirlendi.

            Öğle yemeğinde istedikleri menüyü yeme imkanı bulan üniversite öğrencileri görüşlerini, mutluluklarını dile getirdiler ve şunları söylediler:

* Öğrencilerin kendi seçimlerini belirleyebilmesi ve bu fırsatın tanınması bence güzel bir uygulama.

            * Bence çok iyi bir uygulama. Hem biz seçiyoruz hem de sevdiğimiz şeyleri de yiyoruz. Öğrencilerin toplu görüşlerinin alınarak yapılması bence çok güzel bir uygulama. Ben çok beğendim.

            * Biz kesinlikle çok memnun kaldık. Zaten kendimiz seçtiğimiz için istediğimiz yemekleri yiyebiliyoruz, bu yüzden teşekkür ediyoruz ilgilenen herkese.

            * Güzel oldu, kendi yediklerimizi seçmeye imkan verilmesi bence çok güzel bir şey. Herkes kendi istediği yemeği yeme imkanı buluyor. Ve ayrıca bu uygulamayı başlatan sn. Rektörümüze çok teşekkür ederim.

            * Öğrencileri düşünen bir uygulama oldu, güzel oldu yani.

            * Uygulama bu sene çok güzel oldu, öğrencilerin yemekhane hiperaktiviteye girebilmesi bence çok güzel bir şey.