Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak. Sarı-lacivertliler, ligde son 4 maçını kazanırken Avrupa'da çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Maç Papara Park'ta oynanacak ve Halil Umut Meler hakemlik yapacak. Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen sakatlıkları nedeniyle eksik olacaklar, ancak başka eksik oyuncu bulunmuyor. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Muhtemel 11'leri belli mi?

Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında galibiyet alarak şampiyonluk mücadelesinde avantaj sağlamayı hedefliyor. Sarı lacivertliler, bu sezon ligde en fazla gol atan takım olma özelliğini taşıyor. Fenerbahçe, 76 gol atarken kalesinde sadece 23 gol gördü. Trabzonspor ise milli ara öncesinde galibiyetlerle puanını artırmayı planlıyor. Takım, 15 galibiyet ve 4 beraberlikle 49 puan topladı. Fenerbahçe, Galatasaray'ın Kasımpaşa deplasmanına gideceği haftada puan kaybetmek istemiyor. Peki, Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta? İşte, Trabzonspor - Fenerbahçe maçına ilişkin detaylar…

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'yi Papara Park'ta ağırlayacak. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek ve yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi bugün saat 20:30'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Boluspor-Altay maçının ardından Boluspor-Altay maçının ardından

MUHTEMEL 11'LER BELLİ OLDU MU?

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswill, Eren, Berat, Umut, Visca, Bardhi ,Trezeguet, Pepe
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi,  İsmail, Fred,  İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko