Görüntü, Haber-Foto: Mustafa Işık

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG Tokat’ta ilgi görüyor

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG bugün (Salı) Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan Mobil Deneyim Merkezi'nde vatandaşlar deneyimleme fırsatı buldu.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un tanıtım etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan ve vatandaşların yerli aracı deneyimleyebilmelerini sağlayan TOGG Mobil Deneyim Merkezi Türkiye’nin 81 ilini dolaşıyor. Bu kapsamda bugün (Salı) Cumhuriyet Meydanı’nda Tokat halkı için Mobil Deneyim Merkezi'nde bilgilendirmeler yapılıyor. TOGG’u yakından görmek isteyen vatandaşlar yağmurun yağmasına aldırış etmeden ilgi gösteriyor. Kimi vatandaşalar direksiyon başına geçerken kimisi de fotoğraf çekip anı ölümsüzleştiriyorlar. Yaklaşık bir aydır Cumhuriyet Meydanı’nda olacak olan TOGG ilerleyen zamanlarda belirlenen yol güzergâhında sürme imkânı olacak.

Ekran Alıntısıtürkiye'nin Yerli Otomobili Togg Tokat’ta Ilgi Görüyor (2)

VATANDAŞLAR GÖRÜŞLERİNİ HÜRSÖZ’LE PAYLAŞTI

Gün boyu Cumhuriyet Meydanı’nda sürücüler tarafından ilgi gören TOGG, vatandaşlarda yağmurlu havaya rağmen ilgi gösterdi. Halkımız, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG hakkında ki görüşlerini Tokat Hürsöz’le paylaştılar.

1) Arif Bezin

“ÇOK HEYECANLIYIZ”

Arif Bezin, “Heyecanlıyız, yerli ve milli olduğu için, elektrikli olması çok güzel ve rahat. Konfor açısından dijital ortam açısından çok heyecanlıyız inşallah bir gün bize de nasip olur. Kullanmak için ideal olduğunu düşünüyorum. Bu deneyimini arkadaş ortamında da bahsedeceğim ve onlar da getireceğiz, yani yarın onlar da deneyimlerini aktarmış olacağız.” dedi.

2) Rıza Gelbay

“GÖRÜNÜM OLARAK ÇOK GÜZEL AMA İMKÂNIM OLSA DA ALABİLSEM”

Rıza Gelbay, “TOGG’u yakından inceleme imkânımız oldu. Beğendik ama bu aracın vatandaşa yansıması nasıl olacak bunu merak ediyorum. Görünüm olarak çok güzel ama imkânım olsa da alabilsem. Şu an bir bakmam, bir incelemem lazım ama tabi ki alabilmek önemli burada.” diye konuştu.

3) Muammer Erkmen

“FİYAT OLARAK BİRAZ DAHA AŞAĞIYA OLURSA BİZ EMEKLİLER İÇİNDE ALIM GÜCÜ OLUR”

Muammer Erkmen, “Çok harika. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Bundan daha iyisi can sağlığı, her tarafı hoşumuza gitti. Yalnız bunu gücümüz yetmediğinden sadece bakmakla yetiniyoruz. Fiyat olarak biraz daha aşağıya olursa biz emekliler içinde alım gücü olur. Emekli de alırdı.” şeklinde konuştu.4) İsmail Susurlu-1

“GERÇEKTEN ÇOK İYİ, ÇOK HOŞUMUZA GİTTİ”

İsmail Susurlu, “Çok güzel de Allah inşallah nasip eder. Gerçekten çok iyi, çok hoşumuza gitti. Daha önce Tokat Belediye TOGG’u Kanal Tokat’a getirmişti. Orada A’dan Z’ye inceleme fırsatımız olmuştu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.Ekran Alıntısıtürkiye'nin Yerli Otomobili Togg Tokat’ta Ilgi Görüyor (1)