Milli sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın aldatılma iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Muhammed Zeyit Günay'ı başka bir bir kadınla basan Yanaç’ın tepkisi ne oldu? İşte detaylar...

Aycan Yanaç, beş yıllık sevgilisini bir bir gece kulübünde başka bir kadınla basması sonrasında yaşananlar magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Aycan Yanaç, beş yıllık sevgilisi Muhammed Zeyit Günay'ı bir mekanda başka bir kadınla yakalayınca ikili arasında büyük bir kriz yaşandı.

Yanaç, duruma öfkelenerek sevgilisine tokat attı; bunun üzerine sevgilisinin talimatıyla güvenlik görevlileri tarafından mekandan dışarı çıkarıldı. Mekanda çıkan arbede de sevgilisine şiddetli bir tepki gösteren Yanaç’ın ellerinde yaralanmalar meydana geldi.    Yanaç’ın beş yıllık sevgilisi Günay ise tartışmanın giderek büyümesi üzerine güvenlik görevlilerine sevgilisini dışarı attırdı.

 Aycan Yanaç daha öncede Survivor'da yarışmacıyken sevgilisi Muhammed Zeyit Günay tarafından aldatılmıştı. Yeni bir aldatma vakasıyla karşılaşan Yanaç ilişkisinin tamamen bittiğini belirtti. 

Emel Sayın'ın hayatı film mi olacak? Emel Sayın'ın hayatı film mi olacak?

Aycan Yanaç kimdir?

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998'de Almanya'nın Nürnberg şehrinde dünyaya geldi. Survivor'a 2020 ve 2022 yılında katılan Yanaç, Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele ederken kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı. Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen başarılı sporcu Yanaç, ilk kez 2015 tarihinde Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı. Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen genç ve başarılı sporcu, forvet mevkisinde oynadı.