Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) yeni genel kurulu sonrasında yeni Yönetim Kurulu oluştu. Görev dağılımı yapıldı. 8 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen TÜSİAD Genel Kurul toplantısı kapsamında Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı. TÜSİAD’ın yeni Yönetimi’nde Tokatlı bir isim de var. Tokat’ın göz bebeği DİMES A.Ş.’nin CEO’su Ozan Diren yeni yönetimde yer aldı ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

2024-2025 Dönemi TÜSİAD Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Yüksek İstişare Konseyi Divanı, Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri isim listesine bakıldığında Yönetim Kurulunda Orhan Turan (Başkan), Serpil Veral (Başkan Yardımcısı), Can Yücaoğlu (Başkan Yardımcısı), Ozan Diren (Başkan Yardımcısı), Cevdet Alemdar, İzel Levi Coşkun, Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Perihan İnci, Ömer Mert, Çağatay Özdoğru, İzzet Özilhan ve Yılmaz Yılmaz görülüyor.

TOKATLILARDAN TEBRİK

            Tokatlı iş insanı Ozan Diren’in TÜSİAD Başkan Yardımcısı olmasının mutluluğu Tokat’ta yaşandı. Tokatlı iş insanları sosyal mecrada hissiyatlarını kelimelere döktüler. Tokat İstişare Heyeti öncüsü Mehmet Emin Atmaca, heyet katılımcıları Ozan Diren’i tebrik ederlerken şunları yazdılar:

            * Şehrimizin, bir dünya markası olan DİMES CEO'su OZAN DİREN Bey Tüsiad Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmuştur. TOKAT İSTİŞARE HEYETİMİZ adına kendilerine başarılar diliyorum. (Mehmet Emin Atmaca)

* İşinin mutfak ve laboratuarında yetişerek, Dünyada önde sayılan bir marka haline gelmesinde yürek olan bir şahsiyet... Yolu açık, başarıları NİCE olsun. Rahmetli aile büyüğü dedesi Vasfi DİREN'in çizdiği yolda TOKAT vitrini için bir şanstır. Bu görevi de hayırlı olsun. (Hüsnü Küçükarslan)

* Ozan beyi tebrik ediyor başarılar diliyorum. Diren Ailesi her zaman gururumuz olmuştur. Yolları açık olsun. (Yunus Altun)

* Ozan beyi tebrik ederim. Dimes zaten dünya markası. (Mustafa Baykal)

* Ozan DİREN beyfendiyi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum. Türkiye ve Avrupa’da TOKAT’ı en güzel şekilde takdim ve temsil ediyor olmaları çok gurur ve onur verici. Tokat’ımıza çok güzel bir ivme kazandırdılar. Tekrar tebrik eder, DİMES ve CEO’su Ozan beye hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum… (Firuze MERAL)

* Sayın Ozan Diren beyfendiyi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Tokat’ımız için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. (Ömer Al)

* Sayın Ozan Direni tebrik eder başarılar dilerim. (İbrahim Ocak)

* Tokat için büyük bir fırsat. Kendini dünya çapında marka haline getiren bu değerleri değerlendirmek gerek. Kardeşimizin üstlendiği görevinde başarılar temenni ediyor, başarılar diliyorum. (Osman Yardımcı)

* Ozan DİREN beyfendiyi tebrik ediyor, sonsuz başarılar diliyorum. Tüm ülkede ve Avrupa şehrimizi en güzel şekilde temsil ediyorlar, bizleri onore ediyorlar ve Tokat’ımıza çok güzel bir vitrin oluşturuyorlar. Allah işlerini hayırlı eylesin bol kazançlar nasip etsin inşallah. (Ceyhun Besler)

TÜSİAD’IN YENİ YÖNETİM LİSTESİ

2024-2025 Dönemi TÜSİAD Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Yüksek İstişare Konseyi Divanı, Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri isim listesi şöyledir:

ASİL 

Orhan Turan (Başkan)

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

Serpil Veral (Başkan Yardımcısı)

Can Yücaoğlu (Başkan Yardımcısı)

Ozan Diren (Başkan Yardımcısı)

Cevdet Alemdar

İzel Levi Coşkun

Fatih Kemal Ebiçlioğlu

Perihan İnci

Ömer Mert

Çağatay Özdoğru

İzzet Özilhan

Yılmaz Yılmaz

YEDEK

Meltem Akol

Yakup Benli

Emre Eczacıbaşı

Aydın Buğra İlter

Azmi Gümüşlüoğlu

Aslı Güreşcier

Levent Kömür

Merve Tolan

Durmuş Topçu

Feyyaz Ünal

Aysu Yavuz

Zeynep Köksal Yaykıran

YİK Başkanlık Divanı

Ömer Aras (Başkan)

Ömer M. Koç (Başkan Yardımcısı)

Arzuhan Doğan Yalçındağ (Başkan Yardımcısı)

N.Ümit Boyner (Başkan Yardımcısı)

Zekeriya Yıldırım (Başkan Yardımcısı)

Tayfun Bayazıt (Sekreter)

Agah Uğur (Sekreter)

TÜSİAD Denetleme Kurulu

ASİL

Ali Avcı

Ayşe Bilgen

Mehmet Salih Özen

YEDEK

Sinan Güreli

Başak Öğütken

İrem Atay Şimşek