Haber: Mustafa Işık

İstanbul'un Eyüp Sultan bölgesinde, TEM Otoyolu'nda meydana gelen trajik bir trafik kazası, bir kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. Kaza, Ankara istikametindeki Kuzey Marmara yol ayrımında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Tokat Erbaa kökenli Yusuf Bayraktar yönetimindeki 34 UT 3514 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere saplandı. Kaza, otomobilin kontrolünün kaybedilmesiyle gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle Bayraktar, araç içerisinde sıkıştı ve ağır yaralandı.Tokatlı Yusuf Bayraktar Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti (2)

İhbar üzerine olay yerine hızla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Bayraktar, olay yerindeki ilk müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yusuf Bayraktar'ın cenazesi, gerekli işlemler için hastane morguna kaldırıldı. Yusuf Bayraktar'ın yakınları ve tanıdıkları, acı haberle büyük üzüntü yaşadı. 

Arda Güler Sevgilisi Duru Nayman Kaç Yaşında, Nereli? Duru Nayman Kimdir, Ne İş Yapıyor? Arda Güler Sevgilisi Duru Nayman Kaç Yaşında, Nereli? Duru Nayman Kimdir, Ne İş Yapıyor?

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.