Doğukent TOKİ'de İlk Pazar Yeri Kuruldu, Alışverişe Dua İle Başlandı Doğukent TOKİ'de İlk Pazar Yeri Kuruldu, Alışverişe Dua İle Başlandı

Haber: Foto: Mustafa Işık

Ak Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı ve Ak Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tokat’ta gerçekleştireceği miting hakkında bilgilendirme yapmak, gündeme dair değerlendirme ve bilgilendirmelerde bulunmak için Öğretmenevi Restoran’da sahur programı düzenlendi. Sahur programına TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Cüneyt Aldemir, Tokat Belediyesi Başkanı ve Ak Parti Adayı Eyüp Eroğlu, Ak Parti İl Başkanı Ali Özer, Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Resul Akyürek, yerelde görev yapan basın mensupları katıldı. Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, rahatsızlığı nedeniyle programa katılım sağlayamadı.

Öğretmenevi Restoran’da saat 01.00’da başlayan program soru cevap şeklinde oldu. Ak Parti iktidarında Tokat’a yapılan yatırımların konuşulduğu programda Milletvekili Cüneyt Aldemir, 25 Mart Pazartesi günü Cumhurbaşkanı ve Ak Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tokat’ta gerçekleştireceği miting hakkında bilgilendirme yaptı. 

Aldemir şunları söyledi: 

“Haftaya 25’inde Pazartesi günü inşallah Cumhurbaşkanımız Tokat’a teşrif edecekler. Bunun duyurusunu yapacağız. Pazartesi günü gündüz burada mitingini yapacak ardından Çorum'a Allah nasip ederse geçecek. Tüm Tokatlı hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımızın burada karşılamaya ve misafir etmeye bizler çağırıyoruz. 

Biliyorsunuz Havalimanı açılışında Cumhurbaşkanımız buraya teşrif etmişti. 50 bin kişiye miting yapmıştı ve bundan çok onur olmuştu. Aynı şekilde Pazartesi günü inşallah aynı coşku, heyecan ve kalabalıkla Cumhurbaşkanımızı karşılamayı arzu ediyoruz. 

İlimiz için neler isteyeceğimiz noktasında planlarımız var. Cumhurbaşkanımızdan ilimizle ilgili taleplerimizi ileteceğiz. Cumhurbaşkanımız her Tokat’a geldiğinde müjdeler vermişti. Verilen müjdeler gerçekleşti, Çamlıbel Tüneli’nden tutun diğer yapılacak olan projelerle ilgili desteklerini isteyeceğiz. Tokat’ın taleplerini zaten dosya halinde Cumhurbaşkanımıza ilettik, bu konuda bilgileri var. Hangisini uygun görürse inşallah Tokat’ımıza geldiği zaman o müjdeli haberi sizlerle paylaşmış olacağız.”