Haber: Mustafa Işık

Yol ve altyapı sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Arslan, 200 yeni ev yapılması için planlama yapıldığını ve baz istasyonlarıyla ilgili taleplerin de ihale aşamasına getirildiğini söyledi.

Tokat'ta yatırımların devam ettiğini vurgulayan Arslan, şehir hastanesi, okullar, hastaneler, kapalı sulama, valilik binası, eğitim ve ulaşım yatırımları hakkında bilgi verdi.

Yol ve Altyapı Sorunları Ele Alındı
Köy sakinlerinin en önemli taleplerinden biri olan yol sorununun ele alındığını belirten Arslan, mevcut yolun kamulaştırma problemleri nedeniyle yeni bir güzergahtan yapılması gerektiğini söyledi. Altyapı sorunlarının da çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade eden Arslan, Kasım ayında bütçe görüşmelerinde muhtarlar tarafından iletilen taleplerin değerlendirileceğini kaydetti.Mustafa Arslan (2)-1

Atık su arıtma tesisi sayısı bini geçti! Atık su arıtma tesisi sayısı bini geçti!

Köy Evleri ve Baz İstasyonları
Köyde 200 yeni ev yapılması için planlama yapıldığını ve Tarım Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alındığını belirten Arslan, baz istasyonlarıyla ilgili taleplerin de Ulaştırma Bakanlığı ile görüşülerek ihale aşamasına getirildiğini söyledi.

Tokat'ta Yatırımlar Devam Ediyor
Tokat'a şehir hastanesi yapıldığını, okulların ve hastanelerin yenilendiğini belirten Arslan, Zile ve Niksar'ın kapalı sulamasını da bu sene ihale edeceklerini söyledi. Tokat'ın her tarafında yatırımların devam ettiğini vurgulayan Arslan, merkezi valilik binasının da depreme dayanıklı olması için yenileneceğini kaydetti.

Eğitim ve Ulaşım Yatırımları
180 yeni okul yapıldığını ve 50 okulda da güçlendirme çalışması yapıldığını belirten Arslan, Tokat'ın en büyük problemlerinden biri olan Ünye-Akkuş-Niksar yolu inşaatının da devam ettiğini söyledi. Tokat Havalimanı'nın da ikinci senesine girdiğini ve güzel hizmetler sunmaya başladığını ifade eden Arslan, bu yolun da tamamlanmasıyla Tokat'a önemli bir katkı sağlanacağına inandığını söyledi.Mustafa Arslan (4)-1

Mustafa Arslan (3)-1