Star TV'nin izleyicilerle buluşturduğu ve büyük bir heyecanla takip edilen Yan Oda dizisi, final bölümüyle ekranlara veda etti. Peki, Yan Oda neden final oldu, yaptı? Yan Oda neden bitti, yok, final sebebi ne? İşte detaylar...

Yan Oda neden final yaptı?

Star TV'nin sevilen dizisi Yan Oda, seyircileriyle 9 Mart 2024 Cumartesi günü ekranlara gelmeye başladı. Mehmet Barış Günger'in senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği dizi, başrollerinde Onur Seyit Yaran, Şevval Sam ve Cindoruk gibi tanınmış isimleri buluşturarak dikkatleri üzerine çekti. Ancak, beklentilerin altında kalan reytingler nedeniyle STAR TV yönetimi, Yan Oda için final kararı aldı.

Dizinin final bölümünde, Nurcihan'ın Taylan'ı ayartmaya çalışmakla suçladığı Şelale büyük bir şok ve hüzün yaşarken, torununun böyle bir suçlamayla karşı karşıya kalmasına öfkeyle tepki gösteren Cevale, duruma müdahale etti. Taylan, suçlamaları reddederken, Fikret'in Şelale'ye destek vermesi, Nurcihan'ı hayal kırıklığına uğratır. Bu gelişmeler üzerine Sevgi, Şelale'yi Taylan'dan uzak durması konusunda uyarırken, Taylan ise özür dilesine rağmen Şelale'nin öfkesini üzerine çeker.

Öte yandan, Fikret'in Sevgi'ye dair duyduğu şüpheler devam etmektedir. Huzurunu bozmak isteyen Nurcihan, Sümer'i devreye sokar. Şelale ve Taylan, kendilerini temize çıkarabilmek için çaba sarf ederken, aralarındaki çatışmalar devam etse de birbirlerine çekilmeye başlarlar ve daha yakın olabilmek için bir plan yaparlar. Güven sorunu yaşayan Fikret ise beklenmedik bir gelişmeyle karşı karşıyadır.

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı neden gündem oldu? Ehliyetine neden el konuldu? Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı neden gündem oldu? Ehliyetine neden el konuldu?

Yan Oda'nın final yapmasıyla birlikte dizinin hayranları, karakterlerin ve hikayenin sonunu merakla bekliyor.