Bahar dizisinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne ilişkin merak, izleyicilerin arama motorlarını yoğun bir şekilde kullanmalarına sebep oldu. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi başarılı oyuncuların üstlendiği Bahar, izleyicileri her Salı akşamı ekran başına kilitlemeyi başarıyordu. Peki, Bahar dizisi bu akşam var mı, yok mu? Bahar neden yok? Bahar ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Bahar neden yok?

Bu hafta Bahar dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Bunun nedeni ise Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla çekimlere ara verilmesidir. Seyirciler, bu durum karşısında 9. yeni bölümü heyecanla beklerken, yapımcı firma ve kanal tarafından resmi bir açıklama yapıldı. Bahar'ın 9. yeni bölümü, 16 Nisan 2024 Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Bu açıklama, dizinin sadık izleyicilerini bir süre daha heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Bahar dizisinin başarısı, özellikle Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya gibi önemli isimlerin performansıyla da yakından ilişkilendiriliyor. Dizi, medikal, komedi ve dram türlerini ustalıkla harmanlayarak izleyicilere keyifli ve duygusal anlar yaşatıyor.

Bu hafta ekrana gelmeyecek olan Bahar'ın yeni bölümü için izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği 16 Nisan tarihi, şimdiden dizi severlerin takvimlerinde işaretli görünüyor. Heyecanla beklenen yeni bölümle ilgili gelişmeleri takip etmek isteyenler ise Show TV'nin yayın akışını yakından takip etmeye devam edecekler.

İşte Show Tv 9 Nisan 2024 yayın akışı;

07:15 Güzel Günler

10:30 Sultan

12:30 Aslı Hünel İle Gelin Evi

15:00 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

Kemer arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor Kemer arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor

18:45 Show Ana Haber

20:00 Bahar (Özel Bölüm)

23:15 Sandık Kokusu (Tekrar)

02:15 Kızılcık Şerbeti (Tekrar)