Televizyon dünyasının sevilen yarışma programlarından biri olan "Zuhal Topal'la Yemekteyiz," her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Programın bu haftaki renkli yarışmacıları arasında öne çıkan isimlerden biri de Gökçe Arslan oldu.  Peki, Gökçe Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte detaylar...

Gökçe Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Ünlü yemek yarışması "Zuhal Topal'la Yemekteyiz"in iddialı yarışmacılarından biri olan 32 yaşındaki Gökçe Arslan, aslen Sivaslı ve İstanbul Ümraniye'de ikamet eden bir ev hanımı olarak dikkat çekiyor. 13 yıldır süren mutlu bir evliliğin ve iki sevimli çocuğun annesi olarak hayatını sürdüren Arslan, yarışma platformunda mutfak yeteneklerini sergileyerek 75 bin TL'lik büyük ödül için mücadele ediyor.

Gökçe Arslan ne iş yapıyor?

İstanbul'un renkli atmosferinde yaşayan ve Ümraniye'de ailesiyle birlikte huzurlu bir hayat süren Gökçe Arslan, yarışmanın izleyicileri tarafından Sivaslı kökenleri ve ev hanımı kimliğiyle öne çıkıyor. Yemekteyiz severler, Arslan'ın lezzet dolu yemekleri ve samimi tavırlarıyla izleyicilerden tam not almasını heyecanla takip ediyor.

Gökçe Arslan neden ağladı?

Gökçe Arslan, yarışmanın en iddialı isimleri arasında olmasına rağmen kendi gününde menüsünün eksik olduğunu söyleyen bir diğer yarışmacı Fatma Eski ile tartışınca gözyaşlarını tutamadı. Yemekteyiz severler, bu iddialı yarışmacının performansını merakla ve heyecanla bekliyor.