TV8'in sevilen yarışma programı "Zuhal Topal'la Yemekteyiz"de heyecan dolu anlar yaşanıyor. Bugünün iddialı yarışmacısı Handan Durak hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Yemekteyiz Handan Durak kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, mesleği ne? İşte ayrıntılar...

Yemekteyiz Handan Durak kimdir?

Handan Durak Erzincanlı bir kadın olarak masasını hazırlayarak diğer yarışmacılarla rekabet etmeye başladı. Akrep burcu olduğunu gururla belirten Handan, 24 yıldır evli ve üç çocuk annesi. Oğlu Ömer 22 yaşında, kızı Zeynep 13 yaşında ve Alpaslan ise 7 yaşında.

Yarışmaya katılmadan önce, hazırladığı menüyü defalarca arkadaşları üzerinde deneyen Handan, kendine olan güvenini ortaya koyarak yemeklerini yaptı. Rakipleri arasında ilk gün yarışan Handan, kendine olan inancını ifade ederek kazanacağına inandığını belirtti. Ancak, aşçı rakibi Ufuk'tan gelen sert bir yorum, atmosferi gerdi ve beklenmedik bir tartışma yaşandı.

Zuhal Topal'ın programında Handan'ın kıyafet seçimi, izleyicilerin dikkatini çeken bir başlık oldu. "Menü kadar karışık" yorumuyla eleştirilen kıyafeti, tartışmaları da beraberinde getirdi. Büyük ödül olan 75 bin TL için mücadele eden Handan'ın aldığı puanlar ise henüz belli değil.

Handan Durak, yarışmada kendini kanıtlamak için büyük bir motivasyonla mücadele ediyor. Programın ilerleyen bölümlerinde Handan'ın performansı ve rekabeti nasıl sürdüreceği ise merakla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in izleyicileri, heyecan dolu anların devamını bekliyor.

Çetin Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli? 28 Şubat Davası Sanığı Emekli Orgeneral Çetin Doğan nerede? Çetin Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli? 28 Şubat Davası Sanığı Emekli Orgeneral Çetin Doğan nerede?

Yemekteyiz Handan Durak menüsü ne?