Haber: Mustafa Işık

Halil Kırlı ve yönetiminden Başkan Zeyrek’e ziyaret Halil Kırlı ve yönetiminden Başkan Zeyrek’e ziyaret

Genel Başkanlığını Dr. Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden Refah Partisi hafta içerisinde Tokat Belediye Başkan Adaylığına Mimari Restoratör ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hamdullah Suphi Efeli’yi aday göstermişti. oldu. Efeli, 6’ıncı Tokat Belediye Başkan adayı olarak dikkat çekmişti.

Efeli'nin adaylığı, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından tebrik mesajı ile duyurmuştu. Erbakan mesajında, "Tokat Belediye Başkan Adayımız Hamdullah Suphi Efeli oldu. Tokat'a ve partimize hayırlı olsun. Efeli'yi tebrik ediyor, muvaffakiyetler ve hayırlı hizmetler diliyoruz." Paylaşımında bulunmuştu.

Hamdullah Suphi Efeli'den açıklama
Mimari Restoratör ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hamdullah Suphi Efeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün itibariyle Yeniden Refah Partisiyle herhangi bir ilişkim kalmamıştır. Bu süreçte beni canı gönülden destekleyen ve yanımda olan tüm eş dost kardeşlerime yürekten şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi seviyorum sizin de beni sevdiğinizi biliyorum,  her şey gönlümüzce olsun” açıklamasında bulundu. Ekran Alıntısı-19

Şimdi gözler adaylık başvurularının son günü olan 20 Şubat’a kadar Yeniden Refah Partisi’nin Tokat Belediye Başkan Adaylığına aday çıkarıp çıkarmayacağında.