2002 Dünya güzeli Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile nikah masasına oturmuş, 2018 yılında ise oğlu Demir'i dünyaya getirmişti.  Mutlu bir evliliği olan Akın, ikinci kez anne oldu. Bebeğinin cinsiyetini doğum esnasında öğrenen Akın bir kız bebeği dünyaya getirdi. Kızına Arya adını koyan Akın, doğumdan sonra ailesiyle poz vererek Instagram hesabından müjde paylaşımı yaptı. Akın, "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok güzel bir sürpriz oldu. İsmi Arya" ifadelerini kullandı. 

Atakan Koru kimdir, ne iş yapıyor, nereli, kaç çocuğu var?

Azra Akın ile Atakan Koru çifti, 2013 yılında bir spor salonunda tanıştı. 4 senelik birliktelikleri sonrası evlilik kararı alan Atakan Koru, güzel model Azra Akın'a Brezilya'da evlenme teklifi etti.  

Azra Akın’ın eşi Atakan Koru’nun ünlü bir AVM’de kafe işletmeciliği yaptığı ve aslen Edirneli olduğu biliniyor. Atakan Koru’nun babası ziraat mühendisi Ahmet Koru ve annesi emekli öğretmen Seniye Koru, İpsala’da mütevazi bir hayat sürdürüyor. Çiftçilikle ve ticaretle uğraşan Atakan Koru'nun ailesi, binlerce dönüm tarım arazisinde çeltik üretimi yapıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi  İşletme Mühendisliği mezunu olan Atakan Koru, İtalyanca, İngilizce, İspanyolca ve Portekizce olmak üzere 4 dil biliyor. Azra Akın’a Brezilya’da evlilik teklifi yapan Atakan Koru, ‘’Evlilik teklifini yurt dışında ettim. Brezilya'da karnavalda özel bir anda oldu.’’ ifadelerini kullanmıştı. 

Kız bebekleri dünyaya geldi

26 Ağustos 2017'de Tekirdağ'da bir bağ evinde Trakya usulü sade bir düğünle evlenen Atakan Koru ve Azra Akın çifti, evliliklerinin birinci yılında bir bebek sahibi olmuştu. Kasım 2018 tarihinde dünyaya gelen oğullarına Demir adını veren çiftin 14 Nisan Pazar günü bir kız bebekleri dünyaya geldi. Azra Akın kızına Arya adını verdi. 

 
 
 

Zemin, Türkçe alternatif müziğin sınırlarını zorluyor Zemin, Türkçe alternatif müziğin sınırlarını zorluyor