Çoban Mustafa Paşa Gebze'de  dualarla anıldı Çoban Mustafa Paşa Gebze'de dualarla anıldı

Tokat Hürsöz Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Uluözlü'nün açılış konuşmasıyla başlayan buluşmada, Uluözlü, diğer gazeteciler adına Başkan Eroğlu'na teşekkür ederek, "Bugün de sayın belediye başkanımız bizleri unutmadı. Bizlerle bir araya geldi. Kendisine teşekkür ediyorum. Sayın başkanımız da üçüncü döneminde yeniden aday. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah hep beraber daha güzel işler yaparız. Teşekkür ediyorum" dedi.


“TOKAT’TA BÖYLE BİR BASIN GÜRUHU İLE ÇALIŞTIĞIM İÇİN KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM”
Başkan Eroğlu ise, gazetecilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugün 10 Ocak Gazeteciler Günü. Bu özel günler hatırlanmaya, dertleşmeye vesiledir. Bugün de böyle bir günde biz de sizlerle hem gününüzü paylaşmak hem sizlerle hem hal olmak hem burada dertleşmek, dertlenmek, ayrıca da belki dönemin hassasiyetiyle şahsımın adaylığıyla ilgili de belki bu süreci de burada konuşmak için bir aradayız" dedi.
Gazetecilere teşekkür eden Başkan Eroğlu, "Gazetecilerimiz, sizler bizlerin Tokat'ta birlikte beraber yol yürüdüğü, şehrimiz için birlikte beraber çalıştığımız ve çok önemli ulvi bir vazifeyi yerine getiren dostlarımızsınız, kardeşlerimizsiniz. Her zaman söyledim. Yine söylüyorum ki ben kendimi şanslı atfediyorum. Şanslı bir iliz, güzel bir iliz ki sizin gibi böyle değerli güzide insanlarla birlikte çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Eroğlu, gazetecilerin kamu menfaatini ön planda tuttuklarını vurgulayarak, "Özellikle bizlerin de sizler vesilesiyle sizler vasıtasıyla yaptığımız, yapacağımız çalışmalara aktardığımızın ve böylece bu özelliklerin ya da bu haberlerinden sizlerle beraber çoğaldığını, halkımıza yansıtıldığında da görüyorum. Onun için kendimi böyle güzel bir ekiple böyle güzel bir basın ve medya camiasıyla birlikte çalışmaktan dolayı şanslı hissediyorum" dedi.
Başkan Eroğlu, gazetecilere teşekkür ederek, "Emeklerinize sağlık yüreğinize sağlık, kaleminize sağlık, kalbinize sağlık aklınıza sağlık ve inşallah da bundan sonra da sağlıkla sıhhatle, afiyetle, bir ve beraber yine başta ülkemizin sonrasında da şehrimizin bu anlamda güzelliklerine vesile olduğumuz bir çalışmayı Allah hepimize nasıl etsin" ifadelerini kullandı.


“ŞEHRİMİZİ DİNLEYEREK PROJELERİMİZİ SIRALAYACAĞIZ”
Başkan Eroğlu 14 yıldır siyasette bulunan ve son 10 yılda Tokat Belediye Başkanlığı görevini yürüten biri olarak, geçtiğimiz pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar aday gösterildiğini hatırlatarak, “Bu süreçte Cumhurbaşkanımıza, teşkilatımıza, partili arkadaşlarıma, aileme ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 80 gün boyunca samimiyet, çalışkanlık, kararlılık ve istişare ilkelerini benimseyerek seçim kampanyamızı yürüteceğiz. Önceki dönemde gerçekleştirdiğimiz projeleri anlatırken, halkımızın beklentilerini dinleyip yeni vizyonumuzu paylaşacağız. Önem verdiğimiz diğer konular ise sosyal belediyecilik, temel hizmet belediyeciliği ve çalışkanlık ilkesidir. İlerleyen dönemde ise daha fazla istişare yaparak kararlar almayı ve uygulamayı önemsiyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın isteklerine odaklanarak şehrimizin ihtiyaçlarını tespit edip, birlikte çözüm yolları üreteceğiz. 15 yıllık bu süreçte, yaşanan zorluklara rağmen birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, halkımızın fikirlerine açık olmak ve eleştirilere saygı göstermek önemlidir. Ayrıca, ulusal ve uluslararası olaylara duyarlı bir şekilde yaklaşarak, barış ve adaleti savunmaya devam edeceğiz. Bu zorlu süreçte hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, Gazze'deki zulme karşı duyarlılığımızı sürdürüyoruz. Ülkemizdeki şehitlerimize de rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Bu dileklerle, birlik içinde daha güçlü ve büyüyen bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Teşekkür ederim” ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

CÜNEYT ALDEMİR SEÇİM SÜRECİ İLE İLGİLİ KONUŞTU
21 yıldır iktidarda olduklarını ve Tokat’ın ekmeğini büyütmek için çalıştıklarını belirten Milletvekili Cüneyt Aldemir, “Son 10 yılda Eyüp Eroğlu başkanımızla beraber yol yürüyerek Tokat’ta birçok hizmetlere imza attık. Bundan sonraki süreçte de inşallah 31 Mart seçimleriyle oy oranımızı çok daha yükseklere getirerek Tokat merkezde özellikle, bunu kanıtlamalıyız. Çünkü Cumhurbaşkanımız bize bir vebal yükledi, ilk açıklanan iller arasında gelmesiyle Tokat’a ne kadar güvendiğini gösterdi. Aynı zamanda 12 tane ilçemiz merkez dahil olmak üzere tüm ilçelerimizde de inşallah yarın seçimlerde layıkıyla 12-0 yapacak şekilde çalışmalarınıza başlayın dedi. Bizler de o gün itibariyle startımızı vermiş bulunmaktayız. Ayın 15’i itibariyle inşallah tüm illerimizdeki il belediye başkanı adayanlarımızın tamamı açıklandıktan sonra inşallah ayın 30’una kadar ki süreçte belediye başkanlarımızdaki ilçelerin ve belde belediye başkanlarımızın da tamamının açıklanmasıyla güzel bir programda tüm adayların tanıtarak seçim çalışmalarımızı yoğun bir ortamda devam edeceğiz” dedi.
Aldemir, tüm basın mensuplarının bu anlamlı günün kutladı.