TOKAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

 

Madde 1- Şehrimiz içerisinde Muhtelif yerlerde bulunan aşağı tabloda belirtilen 50 adet Billboard Reklam Panoların kira ihalesi; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesi gereğince; açık artırma suretiyle şartname esasları dahilinde 3 yıllığına kira ihalesi Belediye Encümen odasında Encümen huzurunda yapılacaktır.

Madde 2- İhaleye girecek talipliler geçici teminat bedelini Tokat Vakıflar Bankası merkez şubesindeki Tokat Belediyesinin TR46 0001 5001 5800 7292 2911 10 nolu hesabına yatıracak veya 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 26. maddesinde yazılı değerlerden birini  (teminat mektubu, Devlet tahvili vs.) Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne verecekler. İhaleye katılan gerçek ve tüzel kişilerin ihale üzerlerinde kalmadığı takdirde, vermiş olduğu geçici teminatı ilgili kişiye iade edilecektir.

Madde 3- İhaleye ilişkin şartname; mesai saatleri içerisinde Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 500,00 TL ücret karşılığında temin edilebilir. İşyerleri ve ile ilgili Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden bilgi edinilebilir.

Madde 4 –Kira ihalesine ait taşınmaz bilgileri

1

BİLBOARD 

RUH SİNİR HASTANESİ KAVŞAK TARAFI

3

2

BİLBOARD 

BAKRAÇ SOKAĞI KARŞISI

3

3

BİLBOARD 

KIZ MESLEK LİSESİ ÖNÜ

3

4

BİLBOARD 

SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ ALTI

2

5

BİLBOARD 

NAMIK KEMAL İLKOKULU VAKIF ATM YANI

2

6

BİLBOARD 

NAMIK KEMAL İLKOKULU BAHÇESİ ÖNÜ

2

7

BİLBOARD 

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ÖNÜ

2

8

BİLBOARD 

İMAM HATİP LİSESİ BAHÇESİ ÖNÜ

2

9

BİLBOARD 

İMAM HATİP LİSESİ YANI MİLLET PARKI KARŞISI

3

10

BİLBOARD 

DSİ HİZMET BİNASI KÖŞESİ YENİ LOJMAN YANI

5

11

BİLBOARD 

STADYUM ARKASI (ENZAHONE) KARŞISI

4

12

BİLBOARD 

YENİ DEVLET HASTANESİ ÖNÜ

3

13

BİLBOARD 

YENİ DEVLET HASTANESİ KARŞISI ÜST GEÇİT YANI

2

14

BİLBOARD 

KÖPRÜBAŞI SANDIK KURUYEMİŞ KARŞISI

4

15

BİLBOARD 

600 EVLER KAVŞAĞI

3

16

BİLBOARD 

BELEDİYE HIDIRLIK TESİSLERİ ÖNÜ

1

17

BİLBOARD 

NOVADA ALIŞ VERİŞ MERKEZİ ÖNÜ

3

18

BİLBOARD 

DİMES KAVŞAĞI

3

 

 

TOPLAM ADET

50

Madde 5- Kiraya verilecek yerlerinin cins/ niteliği, yıllık Muhammen kira bedeli ve geçici teminatı aşağıda gösterilmiştir.

Yer

Cinsi/ Niteliği

Adet

Yıllık Muhammen bedel(TL) + KDV

Geçici teminat(TL)

%3

Şehrimiz içerisinde Muhtelif yerler

Billboard reklam panoları

50

600.000,00 TL+KDV

18.000,00 TL

Madde 6: İhaleye girecek isteklerin 24.04.2023 pazartesi günü saat 12: 00’e kadar, ihaleye ait belgeleri dosya halinde Belediye Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne teslim edeceklerdir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Madde 7: Belgeleri noksan veya yanlış olanlar ihaleye katılamayacak ve teklifleri değerlendirmeye alınmayacak ve geçersiz sayılacaktır. Belgelerin noksanlığı veya yanlışlığı ihaleden sonra dahi tespit edilmesi, halinde ihale iptal edilerek, teminatları gelir kaydedilir.

Madde 8: İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler :

a)- Şartname bedelini ödediğine dair makbuz,

b)- Şartnamede belirtilen geçici teminatı yatırıldığına dair makbuz, dekont veya teminat mektubu, Devlet tahvili vs. aslı ,

c)- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

ç)- Kanuni İkametgâh Belgesi,

d)-Türkiye’de tebligat için adres gösterilmesi,

e)-Belediyemizden alacakları borcu yoktur belgesi (taksitli ve yapılandırılmış borçlar dahil)

f)- Tüzel Kişi olması halinde Tüzel Kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret veya Sanayi Odasından ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge, Noterden tasdikli imza sirküleri verilmesi,

g)- İstekliler adına vekâleten ihaleye katılıyor ise, istekli adına teklifte bulunan kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin Noter tasdikli İmza Sirküsünü vermeleri. (Faks,whatshapp,e maille gönderilen vekâletnameler ve Noter tasdiki olmayan fotokopiler kabul edilmez.)

ğ)- Kamu İhale Kanunu ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılma yasağı olmadığına dair, ilgili kurumlardan alınan belge (Tüzel kişilik olması halinde şirket ve tüm ortakların ayrı ayrı yasaklı olmadığına dair belge) (ekap.kik.gov.tr) getirilecektir.

h)- Sabıka kaydı (Gerçek kişiler için), tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliği oluşturan gerçek kişilerin T.C. Savcılığından alınmış iyi hal kâğıtları (Sabıkasızlık belgesi).

ı)- İsteklinin; Büyükşehir, İl veya İlçe Belediyelerinde, Açık hava reklamcılık; işletme, imalat, montaj ve bakımını en az iki yıl kesintisiz yapmış ve/veya halen yapıyor olduğuna dair resmi belge sunulacaktır.

i)-İhaleye katılacak tüzel kişilikler genel kurul ve yönetim kurullarından ihaleye girileceğine dair karar alınması ve tüzel kişiliği temsilen ihaleye katılacak bir kişiyi yetkilendirilmesi veya tüzel kişiliğin imza yetkilisi olduğuna dair belge/imza yetkilisinin vekili olduğuna dair belge gerekmektedir.

j)-Belediyeye kira borcu olan gerçek ve tüzel kişiler ile bunların 1. Derece yakınları da ihaleye katılamaz.( tüzel kişilerde ortakları kapsar).

k)-Katılımcıların vergi mükellefi olduklarını gösteren belge ve bağlı bulundukları Vergi dairesinden ve SGK kurumundan alacakları borcu olmadığına dair belge. İhale tarihi içerisinde alınmış olacak.

m)-İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişiler yukarıda belirtilen belgeleri dosya halinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne vereceklerdir. Belgeleri noksan veya yanlış olanlar ihaleye katılamayacak ve teklifleri değerlendirmeye alınmayacak ve geçersiz sayılacaktır. Önceki tarihlerde yapılan ihaleye katılmış olup,  sözleşme imzalamayan ve geçici teminatları irad kaydedilenler ve bunlarının birinci derecedeki yakınları ihaleye katılamazlar. Belgelerin noksanlığı veya yanlışlığı ihaleden sonra dahi tespit edilmesi halinde ihale iptal edilerek teminat bedeli gelir kaydedilir.

Keyfiyet İlan Olunur.