BKM imzalı "Bir Cumhuriyet Şarkısı" filmi Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak hazırlanıyor.  Peki Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin konusu ne, nerede çekilecek? Oyuncu kadrosunda kim var? İşte detaylar...

Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik

Özellikle 1930'lu yılların Türkiye'sini ele alacak olan film, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak hazırlanıyor. Ertan Saban, Birce Akalay ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaşacağı yapıma son olarak Melis Sezen de dahil oldu. Sinema severlerin heyecanla beklediği film, Türkiye'nin tarihine ışık tutacak ve önemli dönemleri beyaz perdeye yansıtacak. 

BKM imzalı "Bir Cumhuriyet Şarkısı" filmi, 1930'lu yılların Türkiye'sine özgü bir atmosfer sunmayı amaçlıyor. Şirketin öne çıkan prestij projelerinden biri olan bu film, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda; Birce Akalay, Ertan Saban, Salih Bademci ve Melis Sezen gibi deneyimli isimlerin yer alan BKM'nin iddialı yapımı, Türkiye'nin tarihine ışık tutmayı ve 1930 dönemini anlatmayı hedefliyor. 

Beyaz Perdeye Damga Vuracak Yeni Başyapıt

Yağız Alp Akaydın'ın yönetmen koltuğunda oturacağı yeni filmde, Türk sinemasının sevilen oyuncuları önemli tarihî figürleri canlandıracak. Birce Akalay, filmde ilk Türk kadın opera sanatçısı Nimet Vahid hanımı canlandıracak. Ulu Önder Atatürk'e hayat verecek başarılı aktör Ertan Saban, Ahmet Adnan Saygun'u ise usta oyuncu Salih Bademci canlandıracak. Piyanist Mediha hanım rolünde ise yetenekli oyuncu Melis Sezen izleyicilere unutulmaz bir performans sunacak.