Melisa Aslı Pamuk hamile mi? Neden gizlice evlendi? Melisa Aslı Pamuk hamile mi? Neden gizlice evlendi?

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi "Yalan," seyircileri ekran başına kilitleyecek bir dram sunmaya hazırlanıyor.İlk tanıtım filmiyle büyük ilgi çeken dizi, en sarsıcı yalanların annelere söylendiği bir anne-kız hikayesini işliyor.  Peki bu yeni dizinin konusu nedir, Melike karakterinin karşılaşacağı  zorluklar nelerdir? Dizinin hikayesi, toplumsal adalet ve bireysel sorumluluk kavramlarını nasıl işliyor? İşte detaylar... 

Oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar gibi isimlerin bulunduğu "Yalan," dikkat çekici hikayesiyle de merakla bekleniyor.

Türü dram olan bu dizi, en çarpıcı yalanların annelere söylendiği bir anne-kız ilişkisini konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu, geçtiğimiz günlerde gri bir fon önünde yapılan fotoğraf çekimlerinde elegan stilleriyle göz doldurdu.

Yönetmenliğini Hakan İnan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu'nun kaleme aldığı dizi, Süreç Film imzası taşıyor. Yapımcılar Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu olan "Yalan," yakında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

“Yalan” konusu ne? Melike karakterinin karşılaşacağı  zorluklar neler?

Yalan dizisi "En korkunç yalan, bir anneye söylenen yalandır" mottosuyla, Melike'nin hapishane sonrası yalanlarla dolu yeni yaşamına odaklanacak.  20 yıl boyunca hapiste kızı için ayakta kalan Melike tahliye olduğunda kendini bir yalanın içinde bulur. Ona yapılan haksızlıklar ve kötülükler   gücünü iyilikten alan Melike'nin karşısında çözülür.  Hazırlık çalışmaları devam eden dizinin senaryo ve proje tasarımı Murat Boyacıoğlu ve Cem Akyoldaş’a ait. Kamuoyunda büyük yankılar uyandırmış birçok acılı gerçek hikayeden yola çıkılarak hazırlanan dizide Aslıhan Güner güçlü bir kadın olan “Melike” rolüne hayat verecek. 

"Yalan," Kanal D ekranlarında yakında izleyiciyle buluşacak. Yayın tarihi henüz açıklanmamış olsa da, dizi hakkında yeni bilgiler geldikçe paylaşılmaya devam edilecek. Dizi severler, "Yalan"ın dram dolu hikayesini ve etkileyici oyuncu performanslarını izlemek için sabırsızlanıyor.