Samimi anları ve neşeli halleri, magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri olan Birce Akalay ve Hakan Kurtaş çiftinin aşkları dikkat çekiyor. Peki, ünlü çift kameralara nasıl yansıdı? İşte çiftin aşk dolu görüntüleri...

Yaza merhaba etkinliğinde muhteşem Şile Bezi defilesi Yaza merhaba etkinliğinde muhteşem Şile Bezi defilesi

Dün akşam, ikili romantik bir akşam geçirmek için bir konsere katıldı. Gittikleri konserde, çift sarmaş dolaş dans ederken objektiflere yakalandı. Akalay ve Kurtaş'ın samimi görüntüleri magazin dünyasına damga vurdu


Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan Kuş Uçuşu'nda başarılı performansıyla dikkat çeken Birce Akalay, özel hayatında uzun bir süredir kimseyle anılmamıştı. Ancak 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beyoğlu'ndaki bir sinemada meslektaşı Hakan Kurtaş ile el ele film izleyerek aşklarını ilan etmişlerdi.

Ünlü çift kameralara nasıl yansıdı?

Akalay ve Kurtaş çifti, Samimi tavırları ve mutlu halleriyle dikkat çekti. Beyoğlu'nda bir konsere giden ikili, müziğin büyüsüne kapılarak sarmaş dolaş dans etti. Müziğin ritmine ayak uyduran Akalay ve Kurtaş çifti, Coşku Belet adlı seslendirme sanatçısı tarafından görüntülendi. İkilinin dans ederkenki samimi ve neşeli halleri, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.
 
Birce Akalay, Hakan Kurtaş ile olan ilişkisinin gizliliğini uzun bir süre korumuş, ancak Sevgililer Günü'nde cesur bir adım atarak ilişkilerini resmiyet kazandırmışlardı. İkilinin bir araya geldiği bu özel anlara dair paylaşılan görüntüler, magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri olmaya devam ediyor."