Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” izleyicileri ekrana kilitliyor.    Dizide Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, rol arkadaşı  Sibel Taşçıoğlu  röportaj verdiği sırada neden sözünü kesti? Peki Taşçıoğlu'nun tepkisi ne oldu? İşte detaylar... 

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, hem dizi içindeki rolüyle hem de gerçek hayattaki tavırlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Feyza Civelek, Sibel Taşçıoğlu'nun neden sözünü kesti?

 Son olarak Sibel Taşçıoğlu'nun verdiği röportaj sırasında Civelek'in söze karışarak Taşçıoğlu'nun konuşmasını kesmesi, sosyal medyada büyük tepki çekti. Sibel Taşçıoğlu ise Feyza Civelek'in sözünü kesmesine gülerek karşılık verdi.  

Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer ile boşanıyor mu? Açıklama geldi! Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer ile boşanıyor mu? Açıklama geldi!

Kullanıcılar, Civelek'in bu davranışına bir çok sosyal medya kullanıcısı "Çenen tutulsun", "Bu kadına nasıl katlanıyorlar ya setin tüm sırlarını döküyor", "Burada bile rol çalmış" gibi çeşitli yorumlar yaparak tepkilerini dile getirdi.  Civelek'in rol arkadaşının sözünü kesmesiyle ilgili yapılan yorumlar, sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcılar, Civelek'in bu tavrını sert ifadelerle eleştirdi.  
 
 

Editör: Elvan Mert