- TBMM de 2014 yılı bütçe görüşmeleri devam ediyor.

- Bütçe üzerinde milletvekilleri görüşlerini, eleştirilerini açıklıyor.

- Müzakereler sırasında çok ağır üzüntü veren açıklamalarda yapılmakta.

- Maşallah bizim medyamız rantiye medyası, haline getirilmiş olması sebebiylede, kamuoyuna duyurulmamakta gizlenmekte.

- Bakınız; Yandaş yalaka medya patronlarının devletten aldıkları ihalelere, tanınan imkanlara, al gülüm ver gülüm olan millete oluyor.

- Kürsüde MHP Milletvekili konuşuyor, Bakanlar Kurulu sıralarında Başbakan Yardımcısı Sayın Ali BABACAN’da oturmakta.

- Milletvekili açıklıyor, “İstanbul’da bir AVM inşası için firma özel bir bakandan 170 trilyonluk kredi alır. Krediyi ödeyemez duruma düşer, Ziraat Bankasına müracaat eder 670 trilyonluk kredi talebinde bulunur. Yapılan araştırma sonucunda banka yetkilileri verdikleri raporda kredinin verilmemesini batık duruma düşeceğini belirtirler. Aradan üç ay geçer.. Rapor aynı tarihle kredi uygundura çevrilip kredi verilir.

- Ziraat Bankasının verdiği 670 trilyon kredi batmıştır.

- Krediyi veren genel müdürde; terfian BDDK kuruluna atanır. Ülkemiz gündemine bakarsanız, dershaneydi, cemaatti, çözüm süreciydi, Demokratikleşme paketleriydi derken birileri malı göz göre götürüyor.

- Ziraat Bankası çiftçimizin ihtiyaçlarını karşılamak tarımı geliştirmek için kurulmuş çiftçinin bankasıdır.

- Çiftçiler çeşitli sebeplerle hacizler altında takipteyken 670 trilyonun hiç ilgisi olmayan bir konuda batacağı bilinerek verilmesinin hiçbir izahatı yoktur. Cumhuriyet tarihinin en büyük batık kredisidir.

- Konuyu kürsüde anlatan milletvekili daha da vahim bir durum yaratmıştır. Bilgi doğrulanmıştır. Sayıştay raporlarınada girmiştir.

- Birilerinin isteği üzerine olmaz raporunu olura çeviren genel müdür BDDK daki görevi ilede Bankaların denetim görevini nasıl yapabilir. Böyle bir devlet yönetimi olur mu?

- Devletin malı deniz yemeyen domuz misali vurgunlara sebep olanların, bu paraları vicdansızca kullananların zerrecik Allah korkusu olamaz. Vicdanlar bu kadar kararmış olamaz. Bune rahatlıktır.

- Birileri çıkar cennetten çıkmışlar gibi milleti uyutur, aldatır, birileride malı, devleti kullanarak götürür.

- Utanç verici bu durumları kamuoyuyla paylaşmayan medya patronlarının durumuda aynıdır.

Sevgi ve saygılarımla.