Parfüm seçimi kişisel bir tercihtir ve burçlar genel olarak kişilik özelliklerini yansıtır. Toprak burçları için odunsu kokular önerilirken, Su burçlarına tatlı ve canlandırıcı kokular tavsiye edilir. Ateş burçları için cesur ve baharatlı kokular idealdir, Hava burçları ise hafif ve narenciye notalarını tercih edebilir. Bu kılavuz, kişiliğinize uygun bir parfüm seçmenizde rehberlik edebilir. Ancak, en iyi kokuyu bulmak kişisel tercihlere bağlıdır ve deneme yanılma yöntemiyle bulunabilir. İşte burcunuza en uygun parfümler!

Koç - Lime Basil and Mandarin Cologne

Eğer Koç burcuysanız, öne çıkmak için doğduğunuzu bilirsiniz. Dikkatle gelişiyorsunuz ve yolunuza çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi seviyorsunuz. Ve bu doğal enerjiyi beslemenin parlak ve cesur bir burç parfümünden daha iyi bir yolu var mı? Narenciye kokuları mükemmel Koç parfümüdür, çünkü güveninizi artırmaya yardımcı olacak ve olmanız gereken durdurulamaz güç gibi hissetmenizi sağlayacaktır. Bu nedenle, adımlarınıza ekstra enerji katmak istiyorsanız narenciye kokusunu tercih edin ve ateşli kişiliğinizin parlamasına izin verin.


Boğa - Thierry Mugler Alien

Boğa burcuysanız pratikliğin göbek adınız olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Yani konu kokuya gelince, gerçekçi doğanızı yansıtan bir şeye ihtiyacınız var. Girin: mükemmel burç parfümünüz olarak odunsu kokular. Ağaçsı kokulardaki sıcak, şehvetli ve rahatlatıcı notalar Boğa burcuyla mükemmel uyum sağlar. Sadece sizi sarıp sarmalamakla kalmaz, aynı zamanda arzu ettiğiniz güvenlik hissini de sağlarlar. 
Yani, eğer toprağa bağlı kalmanıza yardımcı olacak bir koku arıyorsanız, odunsu bir koku doğru yoldur.


İkizler – Victor&Rolf Flowerbomb

Ah, İkizler burcu! Herkesi tetikte tutan eğlenceli, çok yönlü ve meraklı varlıklar. Çok yönlü kişiliğinizi eşleştirmenin, aynı derecede çok yönlü bir parfümden daha iyi bir yolu var mı? Aynen öyle dostlarım, çiçek kokuları ikizler burcunda doğanlar için mükemmel bir seçimdir. Tıpkı İkizler burcu gibi çiçek kokuları da hafif, taze ve uyarlanabilirdir. 
Yani, şen şakrak kişiliğinize uygun bir koku arayan bir İkizler burcuysanız, çiçeksi bir burç parfümünden başka bir şey aramayın.


Yengeç - Flirt Pour Femme EDP

Tüm Yengeçlileri çağırıyoruz! Duygusal, sezgisel ve besleyici doğanıza uygun mükemmel parfümü arıyorsanız, Doğu'nun sıcak ve egzotik kokularından başka bir yere bakmayın. Bu burç parfümleri sıcak, şefkatli kişiliğinize uyum sağlar ve kendinizi bir milyon dolar değerinde hissetmenizi sağlar.
Bu nedenle, bir dahaki sefere yeni bir koku arayışına çıktığınızda burcunuzu aklınızda bulundurun ve oryantal bir kokuya ulaşın.


Aslan - Christian Dior J'Adore Edp

Eğer Aslan burcuysanız, dikkate alınması gereken bir güç olduğunuzu bilirsiniz. Ancak kabul edelim ki bazen bu enerjiyi ön plana çıkarmak için biraz yardıma ihtiyacınız var. Meyveli kokuları işte burada devreye giriyor! Bu eğlenceli ve enerji verici kokular Aslan ruhunuza mükemmel uyum sağlar. 
Bu nedenle, yeni bir koku arayışına çıktığınızda içinizdeki aslanı harekete geçirmeyi, eğlenceli ve meyveli bir şeye yönelmeyi unutmayın. Kısa sürede dikkatleri üzerine çekecek ve liderlik ruhunuzu harekete geçireceksiniz!


Başak - Mémoire d'une Odeur Gucci

Selam Başaklar! Pratik, analitik ve ayakları yere basan biriyseniz, gerçekçi doğanıza uygun bir koku isteyeceksiniz. Temelde bir spa gününün botanik eşdeğeri olan yeşil kokulardan başka bir yere bakmayın. Bu kokular tıpkı içinizdeki Başak burcu gibi taze, temiz ve sakinleştiricidir. 
Öyleyse neden parfümünüzün konuşmasına ve o serin havayı yaymasına izin vermiyorsunuz? İçinizdeki mükemmeliyetçiniz size teşekkür edecek.


Terazi - Narciso Rodrıguez For Her Pure Musc

Merhaba Teraziler, siz denge ve uyum sevginizle büyüleyici insanlarsınız. Rafine zevkinizi ve sofistike auranızı tamamlayacak bir koku varsa o da misktir. Sıcak, duyusal ve kadifemsi notalarıyla misk parfümleri tıpkı sizin gibi zarafetin ve naifliğin simgesidir sevgili Teraziler. Bu lüks parfümlerin bir fısı sizi her şeyin mükemmel simetri ve uyum içinde olduğu zenginlik ve zarafet dolu bir dünyaya taşıyabilir.
Öyleyse misk kokusuyla kendinizi şımartın ve bırakın duyularınız onun hipnotik cazibesiyle baştan çıkarılsın.


Akrep - Yves Saint Laurent - Libre

Akrep cazibenizi canlandırmak mı istiyorsunuz? Derive oryantal kokulardan başkasına bakmayın! Bu boğucu kokular, bu yoğun, tutkulu ve gizemli işaret için ikinci bir ten gibidir. Koyu ve güçlü aromasıyla deri kokuları Akrep ruhunu mükemmel bir şekilde temsil ediyor. 
Öyleyse içinizdeki seksi Akrep'i kucaklayın ve bu şehvetli kokudan bir şişe alın. Bize güvenin, pişman olmayacaksınız.

Erasmuslu öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde Erasmuslu öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde


Yay - Eau de New York Bond No 9

Yay burçları, bu sizin için! Aromatik kokular bu burcun maceracı, iyimser ve özgür ruhlu doğasına mükemmel uyum sağlar. Taze, baharatlı ve canlandırıcı kokusuyla aromatik parfümler Yay burcu için temiz bir nefes gibidir. 
Yani içinizdeki kaşifi açığa çıkarmaya hazırsanız, bu canlandırıcı aromadan bir şişe alın ve açık yola çıkın. Kim bilir nasıl bir macera bizi bekliyor?


Oğlak Burcu - Tom Ford Black Orchid

Siz Oğlaklar, sorumluluğunuz, disiplininiz ve hırsınızla tanınırsınız; başka bir deyişle, tam bir güç kaynağısınız. Bu etkileyici enerjiye uyum sağlamak için baharatlı kokular tercih edilmelidir. Oğlak burcunun doğası gibi sıcaklık, yoğunluk ve incelik yayarlar. İster bir iş toplantısına ister şehirde bir geceye gidiyor olun, baharatlı bir koku içinizdeki patronu yönlendirmenin mükemmel yoludur.
O yüzden geri durma Oğlak, o ateşli kokuyu kucakla ve dünyaya neyden yapıldığını göster!


Kova - Dolce Gabbana Light Blue

Eğer Kova burcuysanız, muhtemelen türünün tek örneği olduğunuzu zaten biliyorsunuzdur ve koku zevkiniz de kesinlikle öyle. Şanslısınız ki, bağımsız, yenilikçi ve sıradışı kişiliğinize uyacak mükemmel bir kokumuz var: su kokuları! Bu serin ve modern kokular, tıpkı özgür ruhlu doğanız gibi, temiz bir nefes gibidir. 
Bu nedenle, bir dahaki sefere onun için yeni bir parfüm arayışına çıktığınızda, su kokuları dünyasına dalmayı unutmayın.


Balık - Christian Dior Ambre Nuit

Balık, büyüleyici özünüze uygun bir koku yolculuğuna çıkmanın zamanı geldi! Eğer mükemmel parfümü arıyorsanız, amber parfümleri sıcak, altın rengi tonlarıyla etrafınızda bir entrika hikayesi örecek. Tatlılık ve şehvetin baştan çıkarıcı karışımının sizi rüyalar ve cazibe diyarına taşımasına izin verin. 
Yani ister hayal gücünüzün derinliklerinde sürükleniyor olun, ister mehtaplı bir bahçede vals yapıyor olun, bu amber kokuları hoş kokulu rehberiniz olacak.