Türk pop müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olan Tayfun Duygulu, müzik kariyerindeki başarıları ve özel hayatıyla dikkat çekiyor. Son olarak, eşi Bella Duygulu ile birlikte Evrim Akın'ın hazırlayıp sunduğu Evrim Akın İle Ev Gezmesi programının konuğu olan çift hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu kimdir, kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu nasıl tanıştı? Tayfun Duygulu eski eşleri kimler, çocuğu var mı? İşte detaylar...

Karacalar Tokat'ta cep telefonu kamerasına yakalandı Karacalar Tokat'ta cep telefonu kamerasına yakalandı

Tayfun Duygulu kimdir?

Tayfun Duygulu'nun 54 yaşında olduğu biliniyor ve müzik kariyerindeki başarılarıyla olduğu kadar özel hayatındaki deneyimleriyle de hala gündemde kalmaya devam ediyor. 8 Nisan 1969'da İstanbul'da doğdu. Dedesi Zeki Duygulu, babası Erol Duygulu'dur.

Tayfun Duygulu, 90'lı yılların müzik sahnesine Hadi Yine İyisin şarkısıyla damga vurmuş, ardından Seninle Ölürüm, Kendine Gel ve Duman Oldum gibi pek çok hit şarkıya imza atmıştı.

Müzik kariyerine Yeni Türkü grubunda klarnet ve saksofon çalarak başlayan Duygulu, Hadi Yine İyisin şarkısıyla solo kariyerinde çığır açtı. Ayrıca, söz ve bestesi kendisine ait olan ve Kerim Tekin'in seslendirdiği Kar Beyazdır Ölüm gibi birçok şarkısıyla ulusal ve uluslararası arenada ödüller kazandı. Sanatçının müzikal yetenekleri sadece klarnet ve saksofonla sınırlı değil; gitar, piyano, yan flüt, viyolonsel ve keman da çalabilmektedir.

Tayfun Duygulu'nun çalkantılı kariyeri

Duygulu'nun hayatında müzik kadar dikkat çeken bir diğer nokta da ilişkileri ve yaşadığı olaylar. Verdiği bir röportajda, Nilüfer için yaptığı Kar Beyazdır Ölüm şarkısının, Kayahan tarafından habersizce sahiplenilmesi üzerine yaşanan anlaşmazlık anısını paylaştı. Bu anının ardından yaşanan tartışmada Kayahan'ın bıçak çekmesi, medyanın ve dinleyicilerin ilgisini çekti. Ancak zamanla bu olay unutuldu ve Tayfun Duygulu, müzik kariyerine odaklanarak başarılı işlere imza atmaya devam etti.

Sanatçının albümleri arasında Tayfun'93, Tayfun'94, Deli Kız, 10 Da 12, Gül Karası ve İstanbul gibi çalışmaları bulunmaktadır. Bu albümler, Türk pop müziğinin önemli eserleri arasında yer almaktadır.

Tayfun Duygulu kaç evlilik yaptı, eski eşleri kimler, çocuğu var mı?

Başarılı şarkıcının özel hayatı da kamuoyunun yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. İlk evliliğini merhum şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile yapan Duygulu, daha sonra Tuğçe Kepekçi ile evlenmişti ve bu evlilikten iki çocuğu bulunmaktadır. Ancak 2018 yılında bu evlilik sona ermişti. Kasım 2020'de ise şu anki eşi Bella Duygulu ile hayatını birleştirdi.

Bella Duygulu kimdir?

Bella Duygulu hakkında kesin bilgiler bulunmamakla birlikte bazı kaynaklarda yer alan bilgiler şunlardır;
Bella Duygulu Ukrayna asıllı olup İzmirlidir. 1983 doğumlu olan Bella Duygulu 41 yaşındadır.
Eğitim bilgisi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.
Eşi Tayfun Duygulu ile birlikte müzik çalışmaları yapmaktadır.
2020 yılında şarkıcı Tayfun Duygulu ile evlenmiştir.

Evrim Akın'ın programında eşi Bella Duygulu ile birlikte yer alması, sanatçının özel hayatına dair merak edilenleri cevaplayacak nitelikte bir buluşma olacak gibi görünüyor.