Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, Kasımpaşa karşısında 3-0'lık rahat bir üstünlüğü koruyamayarak 3-3 berabere kaldı. Bu sonuç, Galatasaray'ın 1983 yılından bu yana ilk kez 3 farklı öne geçtiği bir maçta puan kaybetmesi anlamına geliyor.
Sarı-kırmızılılar, 41 yıl önce Fenerbahçe karşısında da benzer bir hayal kırıklığı yaşamıştı. 1982-83 sezonunda oynanan o karşılaşmada Galatasaray, 4-1 öne geçmesine rağmen sahadan 4-4'lük beraberlikle ayrılmıştı. Tarih, dün akşam RAMS Park'ta acı bir şekilde tekerrür etti.
Galatasaray, ilk yarıda Osimhen'in iki golü ve Icardi'nin bir golüyle soyunma odasına 3-1 önde gitti. Ancak ikinci yarıda oyundan düşen sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa'nın 83. dakikada Hajradinovic'in penaltı golü ve uzatma dakikalarında Nuno Da Costa'nın golüne engel olamadı.
Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk, yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu.
Taraftarlar ve spor yorumcuları, Buruk'un 3-0'lık üstünlüğü korumak yerine riskli değişiklikler yaparak takımın dengesini bozduğunu düşünüyor