UEFA Avrupa Ligi'nde RFS deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalan Galatasaray'da, Kasımpaşa maçının ardından ikinci kez rakibin geri dönüşüne engel olunamadı. Bu sonuçlar sarı-kırmızılı takımda büyük hayal kırıklığı yaratırken, teknik direktör Okan Buruk ve Dursun Özbek yönetimi harekete geçmeye hazırlanıyor. İddiaya göre, devre arasında bonservislerine toplam 26 milyon Euro ödenen 6 futbolcuyla yollar ayrılacak.

Galatasaray, Avrupa Ligi'nde RFS deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen maçı 2-2 berabere tamamlayarak 2 puan kaybetti. Bu sonuç, sarı-kırmızılı taraftarları derinden üzerken, teknik direktör Okan Buruk'a yönelik eleştirileri de artırdı. Kasımpaşa maçında da benzer bir senaryo yaşanmış ve Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçı 3-3 berabere bitirmişti.

6 Futbolcuyla Vedalaşma

Galatasaray yönetimi, üst üste alınan kötü sonuçların ardından devre arasında kadroda revizyona gitmeye karar verdi. İddiaya göre, bonservislerine toplam 26 milyon Euro ödenen 6 futbolcuyla yollar ayrılacak. İşte o isimler:

Eyüp Aydın: (Bonservis bedeli: 3.5 milyon Euro)
Victor Nelsson: (Bonservis bedeli: 7 milyon Euro)
Elias Jelert: (Bonservis bedeli: 9 milyon Euro)
Yusuf Demir: (Bonservis bedeli: 6 milyon Euro)
Hakim Ziyech: (Kiralık)
Kerem Demirbay: (Bonservis bedeli: 500 bin Euro)

Bu oyuncuların performansından memnun olmayan Galatasaray yönetimi, devre arasında yerlerine yeni transferler yapmayı planlıyor

Editör Hakkında