Manchester United'ın sezona kötü başlangıcı, teknik direktör Erik ten Hag'ın geleceği hakkında soru işaretleri oluşturdu. Tottenham'a 3-0 yenilerek ligde 12. sıraya gerileyen Kırmızı Şeytanlar'da, Hollandalı teknik adamın koltuğu sallantıda.

Yaz transfer döneminde Thomas Tuchel, Roberto de Zerbi gibi isimlerle görüşen Manchester United yönetimi, sonunda Ten Hag ile devam etme kararı almıştı. Ancak, kötü sonuçlar devam edince Ten Hag'a son bir şans verildi.

Ten Hag'ın, Ekim ayı sonuna kadar oynanacak Porto, Aston Villa, Brentford, Fenerbahçe ve West Ham United maçlarından başarılı sonuçlar alması gerekiyor. Aksi takdirde, görevine son verilebilir.

Tottenham mağlubiyeti sonrası konuşan Ten Hag, görevden alınmaktan korkmadığını söyledi. Hollandalı teknik adam, yaz transfer döneminde yapılan değişikliklerin takıma uyum sağlaması için zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Manchester United'ın aldığı ağır yenilgi sonrası Chris Sutton, Robbie Savage ve Jamie Redknapp gibi eski futbolcular, Ten Hag'ın görevden alınması gerektiğini savundu. United'ın eski kaptanı Gary Neville ise, "Manchester Unitedlı futbolcular bu hafta bir kriz toplantısı yapmak zorunda. Soyunma odası hızlı bir şekilde kontrol altına alınmalı" dedi.

Editör Hakkında