Tokat Belediye Spor Teknik Direktörü Menderes Önkuzu’nun sahaya sürdüğü ilk 11’de ligin il iç saha maçından farklı bir kadro çıkardı. Kalede Baver Kuçkar, Efe Oktar, Deniz Pala, Fatih Dalgıç, Yusuf Kara, Ahmet Can özer, İlbey İnanç Çekiç, Serhat Ahmetoğlu, Volkan Diyenli, Mustafa Tarık Obut ve Muhammet Samed Karakoç ilk 11’de maça başladı.

Tokat Belediye Spor – Keşap Spor maçı TOGÜ Stadı’nda saat 14.00’da başladı. Maçın hakemleri Oğuzhan Çam, Sezgin Şahbaz, Selahattin Bilal Özkan ve Mustafa Altındağ’dı. TFF Temsilcisi Metin Demirci, Gözlemci ise Ahmet Cengiz Duman’dı.

Keşap Spor’un ilk 11’inde kalede Miraç Kocaman, Enes Çalık, Erdoğan Gürsan, Halil Yılmaz, Ahmet Hakan Tatlı, Emircan Korkmaz, Faik Gayık, Ali Tanju Çoban, Oğuzhan Yılmaz ve Bertan Tan vardı.

Asbaşkan Ahmet Akçan protokolde rakip Keşap Spor’un Başkanı Ünal Şensoy ve yöneticilerini ağırladı.

Ziraat Türkiye Kupası Birinci Tur maçlarında Tokat Belediyespor dün Tokat’ta Giresun ekibi Keşap Spor Kulübü takımını konuk etti. Tokatlı sporseverler ligin ilk iç saha maçına ilgi göstermiş olsa da kupa maçına hafta içi olmasının da tesiri ile fazlaca ilgi göstermedi. Kapalı tribünde toplanan taraftarlar Tokat Belediye Spor’un başarısı için varlıklarını gösterdiler.

Yorumlar
Editör Hakkında