CHP'nin Güngören Belediye Başkan adayı olarak belirlediği Yüksel Yalçın hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın kimdir, nereli, kaç yaşında, eğitimi ne, mesleği ne, evli mi, çocuğu var mı? işte ayrıntılar...

CHP Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın kimdir, nereli, kaç yaşında, eğitimi ne?

Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın 1970 yılında Gümüşhane'de dünyaya gelmiştir. Endüstri Mühendisliği alanında lisans eğitimini tamamlayan Yalçın, daha sonra Genel İşletmecilik üzerine yüksek lisans derecesini almıştır. Şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde İşletme Doktora Programı'nda tez aşamasında olan Yalçın, iş yaşamına 1992 yılında adım atmıştır.

Gök gürlüyor ama yağmıyor Tokat'ta Gök gürlüyor ama yağmıyor Tokat'ta

Yüksel Yalçın mesleği ne?

Kariyerinde otomotiv ve aydınlatma sektörlerinde Kalite Yönetimi ve Üretim Planlama alanlarında çalışmış olan Yalçın, daha sonra kendi danışmanlık firmasını kurarak birçok üretim firmasına yönetim sistemleri danışmanlığı hizmeti sunmuştur. Endüstriyel mutfak sektöründe önemli bir konuma sahip olan Öztiryakiler Firması'nda Genel Müdür olarak görev yapmıştır.

Ayrıca, Türk Eğitim ve Gelişim Akademisi, Türk Mühendisleri Birliği, Gümüşhane Üniversitesi Vakfı gibi çeşitli kuruluşlarda aktif rol alan Yalçın, GÜSİAD'da uzun yıllar Genel Başkanlık görevini üstlenmiştir. Endüstriyel mutfak sektöründe 25 yıllık deneyimi bulunan Yalçın'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Enerji A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Yüksel Yalçın evli mi, çocuğu var mı?

Yalçın, evli ve üç çocuk babasıdır. Gümüşhaneli olan Yalçın, 54 yaşındadır. CHP'nin Güngören Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesiyle birlikte, Yalçın'ın siyaset arenasında da aktif bir rol üstleneceği öngörülmektedir.