Haber-Foto: Mustafa Işık

2021 yılında Belediye Başkanı Necmettin Coruh’un gayretleriyle kurulan Sulusaray Belediyespor bu sezon ilçenin gençleriyle hem Tokat 1‘inci Amatör Ligi’nde hem de U-18 Liginde mücadelesine devam ediyor. Takımın başında bulunan Fatih Kılıç, hem Tokat futboluna hem de ülke futboluna sporcu kazandırmak için ilçenin gençlerine şans veriyor. Cumartesi ve Pazar günü Yeşil-Beyazlılar, gençlerle iki kritik maça çıktı. Cumartesi günü U-18 Liginde Tokat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü’nü 2-0 yenen Sulusaray’ın gençleri Pazar günü ise,  Tokat 1’inci Amatör Ligi B grubunda 5’inci hafta müsabakasında Dinç Doğanspor takımını 3-0 mağlup etti. Takımda alınan sonuçları yüzleri güldürürken Sulusaray Belediyespor Başkan Vekili Faruk Yorgun açıklamasında, “Hedefimiz tüm kategorilerde Sulusaray’ın adını duyurmak.” dedi.Sulusaray Belediyespor Başkan Vekili Faruk Yorgun (2)

“ADIMIZI PLAY-OFF’LARA YAZDIRMAK İSTİYORUZ”
Sulusaray Belediyespor Başkan Vekili Faruk Yorgun, “Hafta sonu iki önemli maça çıktık. Cumartesi günü Tokat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü’nü 2-0 yenen gençlerimiz Pazar günü Dinç Doğanspor takımını 3-0 mağlup etti. Maçı aldıkları için gençlerimize teşekkür ediyorum. Şuanda bizim takım, Tokat Amatör Liginin en genç takımıyız ve tüm sporcularımızın hepsi Sulusaraylı. Bizim çocuklarımız Sulusaray’ın çocukları ve sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele ediyorlar. Bütün Tokat Amatör Liginde mücadele eden takımlarımıza başarılar diliyorum. Centilmence güzel bir mücadele etti bizim çocuklar. Tribünlere gelen sporseverler izledikleri maçtan mutlu ayrıldılar. Burada hakem arkadaşlarımızdan istirhamım biraz daha oyunun içinde olsunlar, topun oyunda daha fazla kalmasını sağlasınlar. Futbol ne kadar hızlı oynanırsa o kadar güzel olur. Tarafsız hakemler oyunun akışını hızlandıran hakemlerin yönettiği maçları izlemek daha zevkli oluyor. Gerçekten bizler yönetim olarak öz verili bir şekilde çalışıyoruz. Bizim hedefimiz bu sezon katıldığımız tüm kategorilerde Sulusaray’ın adını duyurmak. İnşallah bunu başaracak güçteyiz. Tokat 1’inci Amatör Liginde Sulusaray Belediyespor olarak ligi ilk 2’nin içinde bitirip adımızı Play-Off’lara yazdırmak istiyoruz. Amatörde önce yarı final sonra da final oynarsak kimse şaşmasın, Sulusaray Belediyespor Başkan Vekili Faruk Yorgun olarak takımıma ve genç sporcularıma güveniyorum.” dedi. Sulusaray Belediyespor Başkan Vekili Faruk Yorgun (1)

"BAŞKAN NECMETTİN CORUH’UN ÇOK EMEKLERİ VAR"
Başkan Vekili Faruk Yorgun, “Takımda bulunan tüm futbolcularımız özverili bir şekilde çalışıyorlar. Bu takımın başarısında Sulusaray Belediye Başkanımız Necmettin Coruh’un çok emekleri var. Amatör takımların geliri olmayan takımlar zaten. Esnaflarımız sağ olsunlar ilçelerinin takımlarına sahip çıkıyorlar. Tabiri caizse takımın başarısı için dileniyoruz, bu takımın başarısı için gerekirse dilenmeye devam edeceğiz. Amatör Lig maçında rakibimiz Dinç Doğanspor takımını Tokat deplasmanında 3-0 mağlup ederek haftayı galibiyet ve 3 puanla kapattık. Bu maçta sahada başarılı bir futbol oynayan tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Rakibimiz Dinç Doğanspor takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Sahada 2 takımda dostça bir maç oynadılar.” açıklamasında bulundu.

Sulusaray Belediyespor Ikinci Yarı Açıldı (5) MinSulusaray Belediyespor Ikinci Yarı Açıldı (2) MinSulusaray Belediyespor Ikinci Yarı Açıldı (1) Min