Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat 1’inci Amatör Ligi’nde tarihi maç Almusspor’un Tokat 1’inci Amatör Ligi’nde tarihi maç Almusspor’un

Tokat Belediye Plevnespor hafta sonu karşılaşacağı Sultanbeyli Belediyespor maçına hazırlanıyor. Teknik Direktör Semih Tokatlı önderliğindeki Bordo-Beyazlı ekip, Salı günü başladığı antrenmanlarına devam ediyor. Tokat ekibi, ligin son sırasında ve güçsüz takımı evinde ağırlayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçından 3 puan almanın planları içerisinde. Bugün Uzunburun Spor Tesisleri’nde yapılan idman öncesinde Teknik Direktör Semih Tokatlı, Takım Kaptanı Muhsin Polat, İkinci Kaptan Berk Kal, Arda Karademir, Yücel Yıldırım ve Muhammed Emir Özbilen Sultanbeyli Belediyespor maçı hakkında açıklamalarda bulundular. Açıklamalarında ortak mesajda taraftarlara çağrıda bulunarak tribünde takımı desteklemeye davet ettiler. Teknik Direktör Semih Tokatlı Min-1“Taraftarlarımızı Yanımızda Görmek İstiyoruz”

Teknik Direktör Semih Tokatlı, Siirt deplasmanında alınan beraberliğe rağmen morallerin yüksek olduğunu ve Sultanbeyli maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Tokatlı, taraftarları da maça davet ederek, "Benim özellikle söylemek istediğim; Pazar günü taraftarlarımızla bütünleşmek, o coşkuyu taraftarlarımızla her zaman olduğu gibi yaşamak istiyoruz. Daha çok çoğalarak inşallah hep beraber bu görevin de üstesinden geleceğiz. İşimizin bilincindeyiz. Çocuklarımız hırsı, azimli, arzulu, istekli. İnşallah hedefe doğru gidiyoruz. Hedefe gitmemiz için de bu maçı mutlaka kazanılması gerektiğini biliyoruz. O bilinçle de tekrar söylüyorum. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.” dedi. Muhsin Polat Min222

“Taraftarlarımız Desteklerini Eksik Etmesinler”

Takım Kaptanı Muhsin Polat da, “Siirt maçına aslında maça çok iyi hazırlanmıştık. İlk dakikalara böyle her şey istediğimiz gibiydi, oyunun hâkimiyeti bizdeydi. Sonra bir rüzgâr çıktı, rüzgârla bir tane gol yedik. Hiç olmayacak bir şekilde. Sonra tekrar oyunun hâkimiyeti bize geçti. Yüklenmeye başladık. Kaçırdık. Sonra ikinci yarı golü bulduk. Tekrar yüklenmeye başladık. Tekrar oynadık ama olmadı. En azından yenilmedik. Yenilmediğimiz için de mutluyuz. İkinci yarı şu an baktığımız zaman en çok puan toplayanlardan ikinci mi üçüncü takımlardan bir tanesiyiz. İkinci yarıya istediğimiz gibi başladık, genel anlamda. Her şey güzel gidiyor Sultanbeyli'yle oynayacağız. İnşallah onu kazanıp yine Play-Off hattının içinde olacağız. Biz her maçı kazanmak için çıkıyoruz zaten. Her maçta gol atmak istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor. İnşallah bu hafta nasip olur. Atmak yerine daha çok arttırmayı daha çok seviyorum aslında. İlk geldiğim günden beri söylüyorum, taraftarın bazı şeyleri bir kenara bırakması lazım. Tokat'ın tek takımı şu an, bu takıma sahip çıkmaları lazım. Ne olursa olsun, sonuç ne olursa olsun her zaman arkasında durmaları, desteklemeleri lazım. Allah var, yapıyorlar. Şimdi güzel de bir destek sağladılar. Devam ediyorlar ama bence daha fazlasını yapabilirler. Geçen sefer de söyledim, bu şehir daha önce yapmış. Bence tekrar kenetlenebilirler, bizi bu hayale onlar inandırmak zorundalar. Biraz da top onlarda kenetlenmek için geçti bile kalındı aslında. Bunları daha önce yapmaları lazımdı. Artık her şeyi dediğim gibi bir kenara bırakmaları lazım. Bir tek takım var o da Tokat Belediye Plevnespor. Herkes onun için gelip bir sahada tribünden ellerinden gelenin fazlasını yapmaları lazım. Hep beraber." ifadeleriyle taraftarlara çağrıda bulundu.Berk Kal Min-2“Pazar Günü Taraftarlar Bizi Yalnız Bırakmasınlar”

İkinci Kaptan Berk Kal ise, “Siirt'ten galibiyetle döneceğiz dedik ama kaçan üç puan var. Alınan bir puan var. Bizim için alınan her puan değerli. Bu bir puan belki bize Play-Off oynatacak. Play-Off'un içine sokacak. O yüzden dediğim gibi her puanın önemi var. Bu hafta Play-Off adına en önemli maçlardan birine çıkacağız, Sultanbeyli'yle. Biz rakip seçmiyoruz, kimle oynarsak aynı çalışmalarımızı hafta sonu da maçı nasıl kazanacaksak o şekilde oynuyoruz. Sultanbeyli'de de düşme potasında. Tabii ki maç kolay olmayacak. Çünkü can havliyle savaşan bir takım olacak. Onlar da düşmemek adına önemli bir maça çıkacaklar. Ama bu bizim için daha önemli. Çünkü bizim hedeflerimiz daha farklı. Biz bir üst lig için hedefimiz var. O yüzden bütün çalışmalarımız bu yönde. Takımda hoca değişikliği çok fazla bir şey değiştireceğini sanmıyorum. Bu biraz psikolojik bir savaş. O yüzden dirençli bir takım çıkacak karşımıza. Ta ki golünü bulana kadar. Golden sonra artık çözülecekler. Biz de bunu biliyoruz. Maçta en kısa sürede golü bulup maçı çözmeyi düşünüyoruz. İlk yarıda Sultanbeyli’de talihsiz bir skor almıştık ama bizim için önemli şu an maçın nasıl kazandığı değil, alınan üç puan. O yüzden biz bir sıfır da olsa maçı kazanalım. Önümüze bakalım. Ben yıllar önce de bu Tokat'ta çok oynadım tabii ki. Tokat Stadı'nın full olduğu zamanları da biliyorum. Pazar günü bizi yalnız bırakmayacaklar. Bu önemli sınavda, bu takım hepimizin. Herkesin buna katkı vermesi lazım. Biz de taraftarlarımıza o coşkuyu yaşamak istiyoruz, Pazar günü.” ifadesini kullandı. Arda Karademir Min“Takımın Her Zaman Hedefi Maçlardan Galibiyetle Ayrılmaktır”

Arda Karademir,  “Siirt maçında oyunsal anlamda zaten üstünlüğümüz vardı ama rüzgârın dezavantajıyla bir gol yedik, kazanabilirdik ama beraberlikle döndük. O da iyi bizim için. İç sahada galibiyet serisini sürdüreceğiz inşallah. Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edeceğiz. Konsantrasyon açısından ciddi olmamız gereken bir maç. O yüzden bu maçlar daha zorlu oluyor. Ama takımın durumu şu an iyi. İnşallah üç puanı evimizde alacağız. Takımda golün kimin attığı değil, galibiyet önemli biz bunu konuşuruz, bunu deriz. Sadece Arda atacak diye bir şey yok, diğer takım arkadaşlarım da galibiyete katkı sağlıyor, takımın her zaman hedefi maçlardan galibiyetle ayrılmaktır.” mesajını verdi. Yücel Yıldırım Min“Taraftarlarımız Her Zaman Arkamızda Olsunlar”

Yücel Yıldırım, “Takım olarak güzel bir çıkış yakaladık. Siirt maçında da çok iyi futbol oynadık, bir puan aldık. Yenebilirdik, olmadı hayırlısı olsun. Bu yükselen grafiğimizi devam ettirmek istiyoruz ve arkadaşlarımın, hocalarımın, herkesin eline, emeğine, ayağına, yüreğine sağlık. Önümüzde Sultanbeyli maçımız var, üç puan alarak Siirt maçını telafi edeceğiz. Tek amacımız tek temennimiz o, kimse şüphe etmesin. Biz her zaman o sahada mücadelemizi edeceğiz. Buradan taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Bekliyoruz. Arkamızda güç olarak her zaman onları istiyoruz. Biz güzel futbol izletmek istiyoruz. Maçın sonunda da galip gelmek istiyoruz, inşallah. Ordu maçında da taraftarlarımız çok ilgi göstermişti, bu maçlara daha da fazlasını istiyoruz. Her zaman arkamızda olsunlar. Biz de onlar için o sahada her zaman mücadele edeceğiz. Bunların hiçbir zaman şüphe etmesinler. Maça bekliyoruz.” diye konuştu.Muhammed Emir Özbilen Min-1

“Bu Takım İyi Yolda, İnşallah Play-Off Hattında Bu Ligi Bitireceğiz”

Muhammed Emir Özbilen, “Siirt İl Özel İdaresispor zorlu bir maç oldu. Birinci yarı ve ikinci yarı bambaşka geçti. Çok da rüzgâr vardı. Bizi çok zorladı rüzgâr. Ama sonuçta puanla döndük. Kazanabilirdik. Kaybetmemek önemli. İnşallah bu hafta Sultanbeyli maçında galip gelip geçen haftayı telafi ederiz. Sahaya çıktığımız zaman her arkadaşımız galibiyeti geçirmek gol atmak istiyor, bunlardan bir tanesiyim. Sultanbeyli maçında gol veya goller atacağımı düşünüyorum ben de, iyi bir form yakaladım. Taraftarımız da bize destek olursa güzel, rahatlıkla yenebileceğimiz bir maç olarak görüyoruz. Son saniyeye kadar bizi desteklemeye devam etsinler. Bu takım iyi yolda. İnşallah Play-Off hattında bu ligi bitireceğiz.” açıklamasında bulundu.