Yeniden Refah Partisi’nde sürpriz aday kim? Belediye Başkan Adayı ne zaman açıklanacak? Yeniden Refah Partisi’nde sürpriz aday kim? Belediye Başkan Adayı ne zaman açıklanacak?

Haber-Foto: Mustafa Işık

Ambulans şoförlüğünden malulen emekli olan 45 yaşındaki Arda Sevim, eşinin tayınından dolayı Tokat’ta yaşamaya başladı. İlimizde emekliliğin tadını çıkaran Sevim, 20 yıldır dokunmadığı bıyıklarına gözü gibi bakıyor.

Arda Sevim, ambulans şoförlüğünden malulen emekli olduktan sonra Tokat'ta yaşamaya başladı. 20 yıldır dokunmadığı Alperen Bıyıklarına özel bir önem verdiği anımsatan Sevim, Alperen Bıyığının rahmetli Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sembolü olduğu vurguladı. Ayrıca, bıyığın siyasi değerlendirmelerinden ziyade Türk sembollerine ve dünyanın görüşüne bağlılığı temsil edildiğinin altını çizen Arda Sevim, 20 yıldır dokunmadığı bıyıklarına gözü gibi baktığını söyledi.

Atam Kürşat'ın emanetidir
45 yaşındaki Arda Sevim, “Atam Kürşat'ın zamanından kalma. Herkes ülkücü bıyığı diye adlandırır bunu. Değildir. Ülkücü bıyığı değildir. Bir düzeltelim bu bıyık hakkındaki düşünceleri. Bu Alperen Bıyığıdır. Rahmetli Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun bize emanetidir. Bıyıklar değil tabii ki. Dünya görüşü zihniyeti bakış açısı. İnsan sevgisi, adalet sevgisi onların emanetidir. Biz de bu bıyıklarda onun bir sembolü. Farkındaysanız uçlarda zaten böyle beyaz, kurt dişi misali. Atam Kürşat'ın emanetidir. O yüzden biz de elimizden geldiğince bu emaneti devam ettiriyoruz. Bazı insanlar tabii ki siyasi olarak değerlendiriyorlar. İşte A parti, B parti ülkücü bıyığı vesaire. Ülkücülük tabii ki güzel ben bunu da kötülemiyorum. Bu atam Kürşat'ın emaneti, o günlerden bugüne gelen bir düşüncedir. Bu düşünceyi de en güzel ama en güzel muhafaza eden de rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'dur. 20 yıldır dokunmadığım bıyıklarımı görenler şaşırıyor. Yorum yapan, Bozkurt işareti yapan, Bozkurt işareti de Türk'ün sembolüdür. Onu da açıklayayım ben. Kurt eğitilmez, Kurt hiçbir şekilde biat etmez. Biz Türklerin de sembolüdür kurtluk. Bundan mütevellit, bu şekildeki düşünceyle hareket eden bir dünya görüşümüz var.“ dedi.