Ünlü oyuncular  Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi, önümüzdeki iki hafta boyunca yayınlanmayacak.  İnci Taneleri’nin bu hafta yayınlanması planlanan bölümü yetişmediği için ekrana gelmeyecek.

Nihat Doğan ve eşinden üzücü haber! Kıskançlık derin bir kriz oluşturdu Nihat Doğan ve eşinden üzücü haber! Kıskançlık derin bir kriz oluşturdu

Ayrıca, dizinin gelecek haftaki bölümü de Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınlanmayacak.  Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Yılmaz Erdoğan yazıyor.  Dizide pavyon dansçısı Dilber'i canlandıran Hazar Ergüçlü dansları ve performansıyla gündem olmuştu. Ramazan ayı boyunca ise pavyon danslarına yer verilmeme kararı alınmıştı. 

Kubilay Aka diziden ayrılacak mı? 

Dizinin başrollerinden biri olan ve Azem’in oğlu Cihan karakterine hayat veren Kubilay Aka’nın diziden ayrılacağı iddia ediliyor.

Kulislerde konuşulan söylentilere göre, Kubilay Aka’nın diziden ayrılma kararı aldığı ve bu konuda hazırlıkların yapılmaya başlandığı belirtiliyor. Ancak henüz dizi ekibinden  resmi bir açıklama yapılmadı.