İzmir'in siyasi sahnesine heyecan katan isimlerden biri olan Cüneyt Oğuz, Memleket Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçimlere girmeye hazırlanıyor. Kendisini tanıtmak adına parti hesaplarından yapılan duyuruda, Oğuz'un İzmir Kurucu İl Başkanı olduğu ve iş dünyasında da tanınmış bir isim olduğu vurgulanmıştır. Peki, Memleket Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Oğuz kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne, evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Memleket Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Oğuz kimdir?

53 yaşındaki Cüneyt Oğuz, 1971 yılında İzmir'de doğmuştur. Eğitim hayatını Türkiye'de tamamlayan Oğuz, daha sonra İngiltere'ye giderek işletme alanında yüksek lisans yapmıştır. Londra'da yatırım bankacılığı ve serbest ticaret gibi sektörlerde çalıştıktan sonra 2014 yılında İzmir'e dönerek inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Evli olan Oğuz'un bir oğlu bulunmaktadır.

Memleket Partisi'nin İzmir'deki adayı olan Cüneyt Oğuz'un aslen İzmirli olduğu belirtilmektedir. İzmir'de dünyaya gelen ve burada iş hayatına atılan Oğuz'un, şehrin sorunlarına ve geleceğine dair vizyonunu seçim sürecinde açıklaması beklenmektedir.

İzmir'de siyasi arenada etkili bir figür olmayı hedefleyen Cüneyt Oğuz'un, seçim kampanyası boyunca nasıl bir strateji izleyeceği ve İzmir'e nasıl bir katkı sağlamayı planladığı, seçmenlerin ve kamuoyunun merakla beklediği konular arasında yer almaktadır.

Şehit Polis Gökhan Özbek nereli, kaç yaşında, evlimi? Gökhan Özbek neden şehit oldu? Şehit Polis Gökhan Özbek nereli, kaç yaşında, evlimi? Gökhan Özbek neden şehit oldu?

Memleket Partisi'nin İzmir'deki adayı olarak ön plana çıkan Cüneyt Oğuz'un seçim sürecindeki performansı ve vaatleri, İzmir'in siyasi geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.