Haber-Foto: Mustafa Işık

Kızılay Tokat Şube Başkanı Osman Duru, Ramazan Ayı’nda yapılan çalışmalar hakkında Tokat Hürsöz’e bilgiler verdi. Başkan Duru açıklamasında, “Kızılay Tokat şubesi olarak, Ramazan’da şu ana kadar bin aileye gıda kolisi vermeyi düşünüyoruz. Zaten şu anda da kolilerimizin dağıtımına başlandı. Veriliyor. 2250 aileye 2000 TL nakli, toplamda da 4.500.000 TL destek verilecek. Ramazan Bayramı'nda 150 aileye toplam 600 kişi ediyor bayramlık yardımı yapılacak. Ramazan boyunca da mahallelere günlük 750 pide dağıtımı oluyor. Toplam Ramazan boyunca da 16.000 adet pide gerçekleştireceğiz inşallah. 500 aileye de 1000 adet kıyma ve kuşbaşı vermeyi amaçlıyoruz.” dedi. D S C 0296 Min

Kızılay Gönüllülerinin Çalışmaları
Başkan Osman Duru, “Ramazan paylaşmaktır biliyorsunuz. Bizlerde Ramazan Ayının bu güzelliğini yaşatmak için çalışıyoruz. Kızılay gönüllerimizle birlikte Tokat’ımızın sokaklarını gezerek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Yaptığımız yardımlar karşısında insanların mutluluğunu görünce bizlerde mutlu oluyoruz ve duygulanıyoruz. Bunun yanında geçen ay hatırlarsanız Kızılay Butik açılışı yaptık. Burası bize ayrı bir değer kattı zaten. Butik açılmadan önce gönüllülerimiz sadece haftada 10 kişiye kıyafet yardımı veriyordu. Şimdi bu sayı haftada 60 kişiye çıktı. Altmış kişi dörder kişi olsa 240 kişiye biz giyim yardımında bulunmuş oluyor.” şeklinde konuştu. 

Plevnespor, Play-Off maçın hazırlıklarına başladı Plevnespor, Play-Off maçın hazırlıklarına başladı

Kızılay'a Destek Çağrısı:
Kızılay Tokat Şube Başkanı Osman Duru, Ramazan ayındaki yardım çalışmaları için hayırseverlerden destek beklediklerini söyledi.