Show TV'nin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümlerinde yaşanan gelişmeler, izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. İzleyiciler Çimen karakteri ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında, nereli? Selin Türkmen kimdir? İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti dizisinin Çimen'i Selin Türkmen kimdir?

Özellikle Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen'in tesettüre girmesi ve yaşadığı olaylar dizi severlerin ilgisini çekiyor.

Bakan Şimşek'ten istikrar mesajı Bakan Şimşek'ten istikrar mesajı

Kızılcık Şerbeti'nin 60. Bölümünde; Çimen, eşi ile boşanmasına rağmen kendisine söylemeyen Gökhan'dan hesap sordu. Duydukları karşısında yıkıldı. Kıvılcım ve Ömer, Çimen'i almaya geldi. Çimen karakterinin yaşananları anlamaması, dizi izleyicileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı ve yoğun tartışmalara yol açtı.

Selin Türkmen kaç yaşında?

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre, Türkmen'in 44 yaşında olduğu düşünülüyordu. Ancak, en çok ziyaret edilen kaynaklardan biri olan Vikipedi'nin bilgileri, genç oyuncunun aslında 2000 doğumlu ve 24 yaşında olduğunu ortaya koydu. Bu yanlış anlaşılmanın nereden kaynaklandığı ise henüz netlik kazanmış değil.

Selin Türkmen nereli?

İzmir doğumlu olan Selin Türkmen, hukuk fakültesi mezunu bir genç oyuncu. İlk kez Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde yer alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Çimen karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Performansıyla izleyicilerden tam not alan Türkmen, kamera önü oyunculuk ve diksiyon eğitimleri alarak bu başarıya ulaştı.

Dizi severler, Selin Türkmen'in oyunculuk kariyerini ve Çimen karakterinin maceralarını heyecanla takip etmeye devam ediyor. Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümlerinde neler olacağı ise merakla bekleniyor.